GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Uneori, din suferință pot apărea cele mai bune soluții, deci nu te supăra că, pe moment, lucrurile nu merg așa cum ai fi dorit. Poate mai apar și lacrimi, și suspine, și tristeți, dar ele nu fac altceva decât să te ambiționeze să scoți la iveală ce ai mai bun și a le pune la treabă pentru a depăși cu brio momentul fragil.

Un eșec de moment poate fi, de fapt, punctul de plecare spre un mare succes, deci nu te lăsa copleșit de acest moment critic. El te poate ajuta să descoperi ce trebuie făcut, și mai ales să scoți la iveală acele resurse fantastice de luptător, care te îndeamnă să treci la fapte.

Ceva ce, acum, merge prost, va merge excelent peste câteva zile, pentru că, dacă totul ar merge ușor, ca la carte, nu ai mai sonda atât de serios în adâncurile tale după cele mai de preț resurse. Suferind, le cauți, le găsești, le folosești, și totul ia o întorsătură mai bună!