GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 10-16 septembrie 2018

E o plăcere să descoperi în ochii celor care apelează la tine atâta încredere! E semn că i-ai mai ajutat și altădată și au fost mulțumiți de serviciile oferite de tine, de aceea te vei oferi și de această dată pentru a le fi de folos.

Mai rar atâta amabilitate, atâta solicitudine, atâta dorință de a fi de ajutor, iar tu ești una din persoanele care nu poate refuza dacă este solicitat. Nu contează ce ar face ceilalți pentru tine, vreodată, în schimb, pentru că tu pui preț doar pe sprijinul tău, pe care îl oferi necondiționat, poate chiar și benevol, doar pentru că știi că e în beneficiul cuiva care chiar are nevoie de el.

Dacă tot deții cheia unei probleme, de ce să nu i-o dai celui care ar putea ieși din impas? Dedicarea, generozitatea, altruismul tău la cote maxime fac altuia bine, deci oferi cu dragă inimă.


Horoscop 2020 toate zodiile