GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 10-16 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 10-16 decembrie 2018

Ești cam nerăbdător și, dacă ai putea, ai sări peste câteva etape ale proiectelor tale care înaintează mult prea lent.

Nu te grăbi, știi și tu că graba strică treaba, și dacă unele lucruri sunt programate peste câteva luni, înseamnă că tu ai ceva de învățat, de construit, de adunat, de rezolvat în timpul care a rămas până atunci.

Toate la timpul lor, spune o vorbă, vei simți pe pielea ta trecerea timpului: lentă, greoaie, enervantă… dar cu un rost!

Fă-ți planuri de viitor, asta da, poți face, dar toarnă în fiecare plan pe care ți-l faci, o doză mare de răbdare, pentru că nimic din proiectele tale de acum nu se ridică peste noapte și nici ușor.

Important e că, pe parcurs, primești o mulțime de garanții care îți dau încredere că visul tău, chiar dacă e încă foarte departe, are toate șansele să se materializeze cândva. Ca atare ce poți să faci decât să aștepți și să pedalezi mai departe cu încredere. Educă-ți răbdarea!