GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Balanței


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Luna Neagră, mica piază rea a zodiacului, stă taman peste inima ta până în mai, deci așteaptă să plece de aici ca să te poți elibera și tu de strânsoarea sa nefastă. Prezența ei aici nu e deloc un beneficiu pentru iubire, și probabil i-ai simțit deja influența încă din 2018, și gândește-te că trece atât de rar pe aici: o dată la 9 ani! Îți împovărează sufletul cu frici, cu pesimism, cu nesiguranță, deci cam așa se traduce și atmosfera primelor luni din 2019. Nu te simți deloc liber în iubire, parcă ai fi strâns cu ușa, parcă nu ai fi lăsat să-ți exprimi sentimentele, parcă duci după tine o ghiulea de picior, parcă nu mai speri nimic bun… Iubirea e cam lipsită de orizont, și, privind spre viitor, nu-l întrezărești mai deloc sau cel puțin nu e prea roz, și habar n-ai ce te așteaptă. Dar orizonturile se vor mai însenina după luna mai, deci mai ai răbdare și nu lua decizii majore legate de viața ta sentimentală de acum înainte, ca nu cumva să fie decizii eronate, influențate de energia negativă de acum.

Norocul tău e că intră Chiron în zona căsătoriei și va sta aici până în… 2027, semn că urmează câțiva ani în care viața de cuplu se schimbă, dar se schimbă într-o direcție mai matură, mai profundă, mai înțeleaptă. Parcă îți asumi viața în doi cu altă gândire, cu altă energie decât înainte, dându-ți seama că nu mai e de glumă. Multe Balanțe se vor căsători pe perioada tranzitului lui Chiron prin Berbec, și căsniciile lor au toate șansele să dureze și să meargă bine tocmai pentru că vor fi făcute cu cap, nu doar dintr-un impuls amoros.

Iese și Uranus din zona căsătoriei, după ce 7 ani a schimbat cam tot ce era de schimbat, ca atare fără Uranus – dar cu Chiron alături – lucrurile ar trebui să se așeze pe un făgaș mai normal, mai stabil, mai bun, pentru o viață de cuplu așa cum îți place.

Cum Saturn și Pluto sunt și ele într-un sector al vieții de familie, se poate spune că toate experimentele tale sentimentale se cam termină și de acum gata, ești la casa ta, cu rolul tău bine asumat, cu responsabilități, cu obligații, cu rate la casă și copii de crescut deci… ce-ți poți dori mai mult?

Iubire? Venus va traversa zona iubirii de două ori în 2019: în martie și din nou la final de an 2019, și te mai poți bucura și de prezența ei prin zodia ta în septembrie-octombrie, deci iubirea este prin preajmă.

Norocul tău ține de comunicare, deci spune ce simți, declară ce simți, scrie ce simți, nu păstra emoția în sufletul tău, pentru că tăcerea nu face bine iubirii. Dacă vrei ceva, spune, cere, pretinde, ia decizii, pentru că iubirea și viața în doi cer inițiativă și acțiune, nicidecum așteptare pasivă. O decizie luată chiar la începutul anului poate schimba atmosfera în cuplu.