GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generala.Horoscop 2019

Zodia Balanței


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Nu s-ar zice că zodiile de aer sunt în centrul atenției, în 2019, de vreme ce nicio planetă majoră nu traversează vreuna din aceste zodii. E gol în Balanță, e gol în Gemeni, e gol în Vărsător, deci e liniște, ce mai?

Balanțele încep anul destul de agitate, pentru că Marte va trece prin zodia diametral opusă – simultan cu ultima strigare a lui Uranus în Berbec – ceea ce va genera ceva stări de tensiune în relația lor cu lumea (poate mai ales în relație cu partenerul de viață), dar poate e acel declic pe care îl așteptau de ceva vreme ca să facă niște schimbări, să treacă la fapte. Marte nu a mai trecut prin Berbec de vreo 2 ani, deci e timpul să iei taurul de coarne și să faci ceva nou în viața ta, ca și cum ți-a cam ajuns cuțitul la os. Acum e vremea unui nou început, deci… ce ai în minte să faci?

Poate chiar din primele zile ale anului faci o schimbare majoră de sens, prin care vei reuși să scoți la iveală talente și calități de-ale tale pe care le-ai cam ținut ascunse sau de care nici n-ai fost conștient și care se cer descoperite, valorificate și puse la treabă. Poate nici nu știai că poți sau știi acele lucruri, dar un mic șoc existențial ți le arată.

Te lasă și Uranus în pace, din zodia diametral opusă, pentru că părăsește definitiv Berbecul în luna martie și cel puțin nativii din ultimele zile ale zodiei Balanței scapă de toată agitația, nervozitatea, impulsivitatea pe care Uranus le-a vărsat în viața lor.

Nu spune nimeni că, dacă e aparent liniște pe cerul Balanțelor, va fi un an ușor! Nu, pentru că Saturn și Pluto rămân în Capricorn, de unde vor trimite provocări și hopuri către o mare parte dintre nativii Balanță, deci să nu te mire că nu merg lucrurile chiar atât de repede sau de ușor pe cât ai dori. Poate fi una dintre cele mai greoaie perioade pentru tine, când totul evoluează mai anevoios decât în alți ani, dar dacă e anevoios nu înseamnă că nu merge, ci doar ești mai încercat și mai provocat să lupți cu piedicile. Viața cere multe de la tine, deci luptă!