GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Balanței


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Ești un pic între ciocan și nicovală anul acesta, pentru că la fel de multe eforturi ți se cere și în viața profesională, și în viața personală, iar tu nu știi cui să dai prioritate. Tot acest balans între casă și serviciu, între familie și carieră, între dorințele sufletului și obligațiile conștiinței, între ce ai dori și ce trebuie, te va epuiza, fără doar și poate, dar va trebui să folosești capacitatea ta de echilibrare bine cunoscută ca să împaci și capra și varza: să nu neglijezi nici casa, nici serviciul. Numai tu vei ști cum să faci asta!

Ai învățat enorm în plan profesional în ultimii ani, te-ai maturizat, ți-ai asumat rolul cu înțelepciune, ai luat decizii cu impact major asupra întregii tale existențe, ți-ai aprofundat rolul, și acum că iese Chiron din Pești, se poate spune că munca ta nu mai cere la fel de multe eforturi și sacrificii, dar cere înrădăcinare, adică să faci eforturi să te stabilizezi pe poziția pentru care ai muncit atât de mult, să te gândești cum să rămâi, cum să construiești pe temelia tocmai consolidată, nu cum să schimbi direcția. Nu s-ar zice că e vremea unui job nou, ci mai degrabă e timpul să-ți stabilizezi sensul pe care ai ales deja să mergi. Sigur, lecții vor veni în continuare, unele chiar îți vor pune la îndoială deciziile luate, dar îți vezi serios de treabă, conștient că poziția se menține prin muncă, prin seriozitate. Unele Balanțe vor reuși să spună: da, acesta e sensul potrivit mie… în schimb ce altele parcă mai sunt mânate de vise și mai aleargă încă după ele, căutând fericirea, împlinirea.

Sigur că se nasc și planuri noi în carieră, ai vrea ceva mai deosebit, ai vrea ceva care să te împlinească sau care să fie pe șablonul celui care ești cu adevărat și e foarte posibil ca Nodul Nord, tot anul aflat în zona carierei, să te stimuleze să cauți, să sondezi și chiar să găsești acel sentiment: că aparții meseriei pe care o ai, că acesta e locul tău. Dar dacă din confruntarea astrală dintre Nodul Nord și Saturn, de pe parcursul lui 2019, descoperi că nu cestea e sensul care te împlinește, ai face bine să continui să-l cauți pe cel care ți se potrivește: profesia sortită, misiunea ta personală, vocația ta, sensul tău corect de mers în această existență, visul tău din copilărie, abandonat pe parcurs, cariera pe care o visai la 18 ani…

Banii pot cunoaște și ei o revigorare pentru că Uranus intră în Taur și va începe să producă bani. Nu peste noapte, dar cu ceva surprize, da! Trebuie să te gândești la alte surse decât banalul salariu, deci… ce talente ai și pot fi valorificate pentru a atrage venituri suplimentare? Ai sigur un talent al tău care poate deveni sursă de venit pentru tine, deci urmează să-l descoperi și să-l pui la treabă! Moșteniri? Da, se poate și asta, dar banii mai degrabă necesită muncă, efort îndelungat, nu prea te poți trezi cu plocon la poartă.