GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

AUSTRIA | INNSBRUCK | Un pasionat de cristale… ratacind prin lumea cristalelor

AUSTRIA | Wattens/Tirol


Lumea extraterestra cu sclipiri de diamant a domnului Swarovski

GALERIE FOTO

©Foto: Dana.onmyway

In Austria, aproape de Innsbruck, patrunzi intr-o lume secreta a cristalelor de sticla la Muzeul Swarovski, sau ”Lumile de cristal” – parc tematic in imediata vecinatate a fabricii din Wattens.
Muzeul, creat in 1995 la 100 de ani de la infiintarea companiei cu acest nume, este mereu imbogatit cu alte si alte lucrari de arta, pentru ca nu este altceva decat o galerie de arta moderna ce foloseste sticla drept materie prima.

14 camere subterane in care toate simturile sunt imbatate de lumea de basm: o camera frigorifica ce imita un peisaj de iarna, camere in care se simt parfumuri cu iz oriental, tuneluri in lumini vibrante, podele pe care calci de ai impresia ca-ti crapa cristalele sub talpi, intr-un joc multimedia, un dom de sticla in care sunetul se aude propagat si amplificat din toate directiile, incaperi cu senzatii si trairi aparre – toate pornind de la elementul central al expozitiei: sticla.

Cristalele Swarovski nu sunt pietre, ci bucatele de sticla perfecta ce iti iau ochii in zeci de culori. Se mai numeste si Cristal de Boemia.


Urmareste-ne colectiile de fotografii pe:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dana.onmyway/ 
FACEBOOK: https://www.facebook.com/dana.onmyway/

Summary
Article Name
AUSTRIA Innsbruck Lumea cristalelor Swarovski
Description
Langa Innsbruck/Austyria, ajungi direct acasa la Swarovski. Langa fabrica de cristale, exista si un muzeu de arta moderna ce foloseste ca materie prima cristalele de sticla
Author