GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma personala. Casa VII – Descendentul – casa casatoriei.Casa astrologica VIICe reprezintă casa VII?
Ce spune despre casa VII pe astrograma ta natală?


CASA VII – numita si DESCENDENT – este zodia diametral opusa Ascendentului si descrie modul in care relationati în relatie cu ceilalti.

CASA VII – casa guvernata de Venus si Balanta – il pune in legatura cu lumea, cu societatea, cu mediul larg in care traieste. Trece dincolo de spatiul intim si intra in contact cu persoane din afara.

CUVINTE CHEIE: ceilalti, partenerul meu, egalii mei, societatea din care fac parte, modul in care interactionez cu ceilalti, casnicia.

Planurile vietii guvernate de casa VII: relatia cu partenerul de viată, casnicia, casatoria, contractele, asocierile si parteneriate, relatia cu publicul, viata mondena, justitia, conferinte, expozitii, relatia cu clientii si pacientii, relatia cu adversarii, relatia cu partenerul de viata sau de afaceri, relatia cu bunicii, imaginea in ochii lumii, echilibrul zilnic, dansul, frumusetea.


În ce zodie se afla CASA VII pe astrograma ta natală?

Cum afli acest detaliu? Sa presupunem ca ai deja o astrograma natala personala, asemanatoare celei de mai jos, realizata de un astrolog sau de un soft de specialitate pe un site de astrologie. Casa VII este indicata cu cifra 7 ca un arc de cerc din cel de-al treilea cerc interior. Linia de inceput a casei VII cade, in acest exemplu, in Rac. Sau, daca ai si un tabel cu ca cel din partea dreapta a imaginii de mai jos, gasesti zodia in care cade casa VII in tabel, cu mentiunea ”7th house”. Asa poti verifica pe astrograma natala în ce zodie se află vârful casei VII, apoi citeste mai jos ce înseamnă.

ASTROGRAMA IUNIE 2018

DESCENDENTUL IN BERBEC indica o casnicie instabila, cu multe iesiri temperamentale. Se va casatori cu o persoana puternica, agresiva, sexy, chipesa, plina de initiativa si energie. E bine sa aiba alaturi o persoana care nu se sperie de obstacolele vietii, cineva care sa lupte in locul lui sau alaturi de el, dar fara a fi total dominat de acest partener. Conflictul ar putea descrie casatoria sa, atmosfera de cuplu fiind adeseori tensionata din cauza dorintei unuia dintre parteneri de a-si impune parerile. Atrage un partener activ, dominator si sigur pe sine, de aceea uneori se pot isca neintelegeri pe tema „cine conduce relatia?”. Casatoria sa poate fi precipitata, facuta doar dintr-un capriciu de moment, de unde rezulta riscul de a gresi. Are nevoie sa se afirme in casnicie si sa fie el capul relatiei, nu va suporta usor o pozitie de subaltern. Daca va fi el subalternul, se va manifesta agresiv si va fi excesiv de nervos, declansand scandaluri. Este egoist intr-o relatie, nu foloseste prea des cuvantul „noi” ci pentru el conteaza numai „eu”. Vrea intaietate, vrea putere de decizie, dar vrea si ocrotire de la celalalt, fara a sti sa ofere si el ceva in schimb. Este incapatanat si autoritar, decide la primul impuls, de aceea poate fi un partener de viata dificil, greu de supus. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un BERBEC.

DESCENDENTUL IN TAUR indica o casnicie cu un partener loial, dar gelos, cu viziuni conservatoare si chiar discriminatorii in momentul alegerii partenerului, dar dupa ce si-a ales jumatatea, legatura va fi de durata, solida, chiar daca va mai trece si prin momente furtunoase. Atat el cat si partenerul au o doza mare de incapatanare, nici unul nu va renunta usor la pozitia sa. Cauta un partener stabil, harnic, afectuos, langa care viata sa prinde radacini. Se casatoreste din dragoste si nu concepe o astfel de relatie fara afectiune, dar totodata nu va da inapoi daca, pe ici pe colo, e vorba si de un interes material, deci casatoria poate aduce unele beneficii materiale: proprietati, avere, securitate materiala. Va avea parte de un partener senzual, fermecator si practic, dar in banca lui, cuminte, cu idealuri legate doar de o viata tihnita si stabila. Fizicul partenerului este, de asemenea, important. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un TAUR.

DESCENDENTUL IN GEMENI  indica o mare nevoie de mobilitate si diversitate in relatiile. De parteneriat, deci inclusiv in casnicie. Are nevoie de un partener inteligent alaturi de care sa impartaseasca aceleasi interese si idei, cu care are ce discuta si de la care poate si el invata mereu ceva nou. Armonia mentala este foarte importanta in cuplu. Partenerul de viata ideal trebuie sa fie inteligent, istet, rapid in gandire, amuzant, o persoana activa, plina de idei, indeajuns de ocupat pentru a-i oferi si lui spatiul si timpul de care are nevoie. Tensiunea nervoasa poate cauza mari probleme in cuplu, dar aceste perioade trec de obicei repede. Atrage un partener fermecator si care il stimuleaza intelectual. Doreste sa studieze, sa invete, sa vorbeasca mereu cu partenerul lui, deci comunicarea este de baza in cuplu. Va aprecia mult originalitatea ideilor celuilalt si mai ales faptul ca ii permite unele libertati. E posibil sa-si cunoasca partenerul inca din primele clase primare – coleg de clasa – poate fi intruchiparea unei iubiri din adolescenta, un aranjament de familie, isi poate gasi jumatatea in vecinatatea cea mai apropiata – vecin de bloc de exemplu – sau prin corespondenta, in timpul unei calatorii, intr-un mediu comercial (la cumparaturi) sau intelectual (la un curs, conferinta etc). Exista posibilitatea mai multor casatorii. Tradarea si minciuna se pot infiltra cu timpul in casnicie, avand tendinta de a se plictisi repede, de aceea trebuie sa gaseasca o cale de a pastra mereu viu interesul, altfel isi va dori altceva. Nu se va purta prea matur in casnicie, de aceea ar putea fi acuzat de neseriozitate si superficialitate chiar si la varste inaintate, nefiind un partener pe care celalalt se poate baza, avand tendinta de a lua totul in joaca. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un GEAMAN.

DESCENDENTUL IN RAC indica o mare doza spre romantism in relatiile sentimentale, atractia fizica avand un rol important in acceptarea unei relatii sentimentale, dar cel mai mult apreciaza securitatea emotionala pe care celalalt i-o ofera. Este atasat puternic de partenerul de viata, devine dependent de el din punct de vedere emotional si isi croieste viata in functie de celalalt. Este sensibil, afectuos, vulnerabil, dar totodata dispozitiile si sentimentele lui se pot schimba foarte repede, de la o zi la alta, fiind un om cu toane in casnicie, niciodata nu se stie in ce dispozitie este de gasit. Este atras in general de persoanele sentimentale, tandre, dulci, care au nevoie de ocrotire, pentru ca si el este inca un copil ce vrea protectie si afectiunea cuiva. Relatiile cu partenerul de viata vor fi supuse unor schimbari permanente, dar vor fi ca un schimb continuu de iubire materna, ca de la parinte la copil, de aceea ii place sa fie rasfatat, ocrotit, invaluit intr-o perpetua grija din partea celuilalt. Este dedicat cuplului, desi casnicia poate cunoaste multe fluctuatii pe parcursul ei. Cu toate acestea, legaturile care il unesc de partener vor deveni din ce in ce mai puternice de-a lungul timpului, fiind o relatie ce poate dura toata viata din cauza nevoii de securitate pe care amandoi o vor descoperi unul la celalalt. Poate avea un partener de viata sensibil, ce-si doreste un trai bun si un camin echilibrat.Valorile familiale vor sta la baza casniciei sale, deci se va casatori si va tine la cuplul sau mai ales pentru copiii pe care ii va avea, casa pe care o va cladi si valorile pe care le vor dezvolta ca si familie. Isi poate intalni partenerul de viata prin intermediul familiei lui sau printre cunostintele din copilarie care vor reveni in viata lui. Are nevoie de multa afectiune din partea partenerului, este vulnerabil la fiecare problema aparuta in cuplu si poate suferi mult cand lucrurile nu mai merg bine. Cauta intimitatea si linistea in casnicie, nu-i place sa aiba musafiri si casa plina, ci adeseori prefera doar tihna familiei sale. In unele cazuri, nu se va casatori deloc sau o va face tarziu, doar la insistentele familiei. Motivul pentru care se casatoreste este intemeierea unei familii si crearea unui mediu in care sa se simta in siguranta.Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un RAC.

DESCENDENTUL IN LEU arata ca, inainte de a se stabili la casa lui, subiectul va experimenta tot felul de aventuri amoroase. Se poate casatori cu o persoana cu o personalitate puternica, poate chiar dominatoare, un partener care sa fie remarcat de ceilalti, care sa atraga invidia celorlalti. Este atras, in general, de persoane dinamice, pline de vitalitate, cu personalitate. Cauta in partener o reflectie a propriului sau ego sau o imagine similara lui. Conflictele pot fi dese in cuplu, deoarece amandoi partenerii isi manifesta deschis vointa, fiind persoane temperamentale. Doreste o casatorie din dragoste, dar va tine intotdeauna seama si de prestigiul partenerului, nu ar accepta un oarecare alaturi de el. Ar putea avea o relatie ideala cu o persoana care conduce o afacere sau administreaza sume de bani, o persoana influenta sau cu o pozitie privilegiata in societate. Exista posibilitatea de a-si intalni partenerul la petreceri, la teatru, in vacante sau la diverse activitati de timp liber (sport de exemplu). Nu accepta usor o pozitie de subaltern in casatorie, deci, desi isi doreste un partener cu personalitate, nici el nu se lasa mai prejos, placandu-i sa fie admirat, apreciat, iubit pentru ceea ce este, iar daca nu primeste aceste perpetue „osanale”, s-ar putea sa devina dur si de aici tensiunea in cuplu sa creasca. Vrea un partener amuzant, alaturi de care sa simta viata ca o perpetua sarbatoare. Ar putea fi tentat sa accepte o casatorie doar pentru „a rupe gura targului”, cu un partener care iese cu ceva in evidenta: ori prin statut social, ori prin avere, ori prin aspect fizic, deci e posibil sa nu tina cont numai de ce spune inima ci si de ce spune lumea. Are mare incredere in partenerul sau si va cauta mereu sa tina pasul cu ambitiile acestuia, stimulandu-se reciproc spre apogeul statutului lor. Va cauta sa il faca pe partenerul sau sa fie mandru de el. Poate avea un unic mariaj in viata. Va cauta o relatie afectuoasa, intensa, stralucitoare, langa un partener deosebit, care sa-i dea senzatia de unicitate. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un LEU.

DESCENDENTUL IN FECIOARA este atras de persoane retrase, vulnerabile, supuse, modeste si la locul lor, care sa nu iasa prin nimic in evidenta, banale si sterse chiar. Este atras de persoane muncitoare, inteligente, eficiente, care isi asuma responsabilitati, persoane orientate spre fapte, nu spre vorbe. Increderea, simtul practic si serviabilitatea vor caracteriza casnicia sa. Va avea o relatie conjugala ce va semana mult cu o rutina zilnica, in care, alaturi de partenerul de viata, va desfasura un program obisnuit de cuplu, fara nimic nou. E posibil ca, prin casatorie, sa se simta inchis intr-o capcana, supus unui regulament mai strict de viata, de alimentatie, igiena sau munca, simtindu-se urmarit, condus din umbra sau si mai mult, obligat sa faca lucruri pe care nu vrea sa le faca. Poate avea o casnicie caracterizata de subordonare, prin care sa faca ce spune celalalt, fara a avea curajul de a se impune sau macar de a-si expune parerile. Va avea parte de un partener cu un ascutit simt critic, poate chiar cicalitor sau chitibusar, care va gasi mereu motive de critica in ceea ce face si care nu va scapa din vedere nici un amanunt, dar nu este exclus ca si el sa aiba aceeasi atitudine fata de celalalt, ceea ce va face atmosfera de cuplu adeseori insuportabila. Poate fi o casnicie posesiva, in care cei doi se vor dori numai unul pentru altul, fara a lasa pe nimeni sa intervina in treburile lor, limitand libertatea celuilalt si obligandu-l sa accepte sarcini casnice. Exista totusi risc de celibat sau o puternica senzatie de singuratate chiar si dupa casatorie. Exista posibilitatea de a-si cunoaste partenerul la locul de munca, in cadrul serviciului sau in domeniul ocrotirii sanatatii. Aceasta pozitie atrage o sanatate fragila in cuplu, ceea ce inseamna ca unul din parteneri trebuie sa aiba grija de celalalt, jucand rol de „infirmier” dedicat binelui celuilalt. Va avea o casnicie organizata, rigida, rece, calculata, lipsita de afectiune, dar in care amandoi pot realiza multe impreuna, punandu-si in joc simtul datoriei. Va fi o casnicie a mintii, nu a sufletului. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata o FECIOARA.

DESCENDENTUL IN BALANTA indica nevoia de a se plasa mereu in centrul atentiei. O mare parte a energiei si-o cheltuieste in plan sentimental. Doreste sa fie aprobat de celalalt, aprobarea acestuia dandu-i mai multa incredere in sine. Are o mare nevoie de a avea pe cineva de partea lui, o persoana de genul Balantei, calma, linistita, echilibrata, pentru a-si asigura o relatie sentimentala de lunga durata. Ii place sa fie admirat si sa creada ca are o oarecare influenta asupra modului de gandire si de reactie al celui de alaturi. Pana la casatorie, va fi mai liber si chiar salbatic, dar cand va fi vorba sa isi aleaga partenerul de viata, va fi foarte riguros in selectie. Trebuie sa fie foarte diplomat daca vrea sa aiba succes in casnicie. Atrage un partener diplomat care sa stie sa nu il contrazica direct, ci sa il manipuleze fara sa isi dea seama, pana intr-acolo incat sa se lase complet condus de acesta. Partenerul ideal trebuie sa fie fermecator, sociabil, relaxat, aspectuos, pe care sa il trateze ca de la egal la egal. Poate avea parte de o casnicie reusita, daca va invata lectia tolerantei si a diplomatiei. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata o BALANTA.

DESCENDENTUL IN SCORPION arata ca relatiile conjugale pot fi marcate de posesivitate si combativitate. Atrage un partener misterios, secretos, pasional, putand intalni pe cineva care il fascineaza din prima clipa, fara sa stie de ce, care il invaluie in farmecul sau personal si il subjuga dintr-o singura privire. Se poate indragosti la prima vedere, intrand sub puterea unei reale vraji. In cazul in care pot aparea probleme in cuplu, nu va fi niciodata capabil sa divorteze din cauza posesivitatii sale sporite. Considera ca orice ar fi partenerul trebuie sa-i ramana alaturi. Exista posibilitatea de a-si cunoaste partenerul de viata in urma unei mari incercari a destinului sau poate fi vorba de un partener karmic, pe care l-a cunoscut intr-o alta viata, casatoria actuala fiind de fapt o continuitate a vechii iubiri. Asta nu inseamna ca mariajul va fi lipsit de incercari majore de destin, ci dimpotriva, va trebui sa isi achite datoriile karmice prin mari teste de incercare. In casnicie, acorda mare importanta situatiei materiale a partenerului, putand fi vorba chiar de o casatorie din interes sau mai tarziu poate intra in posesia unei mosteniri de la partenerul de viata. Uneori, reusita personala este datorata partenerului. Casatoria trebuie sa aiba la baza relatii sexuale foarte bune altfel energia acumulata prin conflicte poate rabufni in mari rasturnari de situatie in cuplu. Poate suferi crize periodice de remodelare a casniciei.Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un SCORPION.

DESCENDENTUL IN SAGETATOR indica o oarecare rezerva privind angajarea in orice gen de parteneriat, mai ales in cel conjugal, pe care il considera o incarcerare. Daca se casatoreste totusi, o face mai tarziu decat alte persoane, si doar pentru ca are nevoie, totusi, de companie si securitate. Va avea nevoie de multa libertate si flexibilitate in cuplu, chiar si dupa casatorie. Din fericire, va atrage un partener care va iubi la fel de mult ca el libertatea. Atrage un partener optimist, de viata, caruia ii plac calatoriile, eventual un strain. Unirea va fi, in general, instabila. E posibil sa-si cunoasca partenerul de viata in timpul unor calatorii, al studiilor superioare, intr-un mediu legat de scoala sau biserica sau intr-un mediu vesel, la o petrecere. Partenerul poate juca rol de ghid pentru el, deschizandu-i interesul mai mult pentru latura filosofica si spirituala a vietii. Viseaza la un partener ideal si, din anumite puncte de vedere, s-ar putea ca ceea ce va gasi sa intruneasca standardele visate. Isi doreste un partener matur, dar care stie inca sa-si pastreze sufletul de copil, un partener cu umor, jovial, placut de toata lumea, dar din partea caruia sa simta si o mare protectie. Este oarecum schimbator, in sensul ca relatie nu dureaza mult, din nevoia de noutate. E recomandabil sa se cupleze (fie in casnicie, fie in afaceri) cu un reprezentant al bisericii, al invatamantului, al oricarei forme de educatie, cu profesori de limbi straine, geografi, exploratori, persoane care lucreaza in turism, comert exterior, relatii internationale, transporturi, agentii de voiaj, limbi straine si cu straini. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un SAGETATOR.

DESCENDENTUL IN CAPRICORN arata ca subiectul nu prea se pricepe sa atraga alaturi persoanele care i se potrivesc. In relatiile sentimentale ar putea arata o oarecare retinere, prudenta sau chiar timiditate. Se casatoreste tarziu, mai ales pentru a dobandi un anume statut in societate si o senzatie de securitate. Nu este genul de om care se grabeste la casatorie, asteptand mai intai sa-si cladeasca o situatie sociala solida, si abia apoi, pentru a-si asuma si el rolul de familist, se va gandi la un partener de viata. Va avea un partener de viata responsabil, matur, rabdator, ambitios, oarecum autoritar, care va deveni intr-un fel „stapanul” sau ghidul sau. Va avea o casnicie durabila, chiar daca poate veni mai tarziu, la o varsta adulta. Chiar daca lucrurile nu vor merge vreodata bine in casnicie, nu va divorta de teama de a nu fi judecat de familie si mai ales de teama de a nu ramane singur. Exista posibilitatea de a-si cunoaste partenerul pe linie de serviciu. Casatoria e strans legata de cariera, uneori indicand un partener care il ajuta sa reuseasca pe plan social sau sa isi insuseasca o cariera care il atrage. Isi doreste o casatorie cu un partener matur, dar ii plac si cei care au nevoie de ocrotirea si grija sa, ca atare relatia cu un astfel de om va fi intotdeauna caracterizata de sentimentul de protectie. Este un real suport pentru cel de alaturi, aratand mai mult ca un parinte decat ca un partener egal. Poate avea un partener de viata cu diferenta mai mare de varsta. Exista totusi si risc de celibat sau in cazul casatoriei, relatia conjugala va semana adeseori ca o singuratate in doi. Interesul material poate face parte din criteriile sale de selectie ale unui partener langa care sa ramana, deci nu dragostea va sta la baza casatoriei sale. Se va casatori atunci cand va considera ca a acumulat destula experienta de viata pentru a-si asuma un astfel de rol. Da dovada de multa rabdare in relatia cu partenerul, este un bun sfatuitor in cuplu, dar e posibil sa nu aiba parte de o atmosfera prea calda, relatia cu partenerul de viata fiind adeseori rece si distanta, dar caracterizata de respect. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un CAPRICORN.

DESCENDENTUL IN VARSATOR indica un individ atras de aventura, deci nu va refuza vreun flirt. Isi doreste un partener de viata, la fel de independent si individualist ca si el. Este genul de om care doreste sa-si pastreze libertatea, spatul, drepturile, preocuparile si propriul drum in viata, lucru care il poate impiedica sa isi gaseasca partenerul potrivit. Totusi, daca isi va gasi jumatatea care sa fie la fel de spontana ca si el si care sa se adapteze stilului lui, atunci poate fi fericit, pentru ca poate ajunge la armonie si intelegere. Partenerii vor fi intotdeauna mai intai buni prieteni, de aceea cele mai bune relatii sunt cele in care reuseste sa ramana detasat, fara a cere sau a i se cere prea mult si fara sa depinda prea tare unul de celalalt. Exista posibilitatea de a-si cunoaste partenerul in anturajul de prieteni, intr-o organizatie sau asociatie pe care o frecventeaza sau poate fi un coleg cu care lucreaza. Vrea un partener fidel, care sa-i fie in acelasi timp si un bun prieten, sprijinindu-se reciproc spre un tel comun. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un VARSATOR.

DESCENDENTUL IN PESTI poate intampina dificultati in formarea unui cuplu prin casatorie. Ii este greu sa intre in contact cu sexul opus, poate din cauza unei timiditati sau a tendintei de a ramane in umbra, pentru ca nu are incredere in calitatile sale de a pastra o relatie pentru totdeauna. Are nevoie de un partener intelegator, receptiv, cu mari capacitati psihice, care sa-i inteleaga nevoile si sa se sacrifice pentru el. Daca isi gaseste partenerul potrivit, e in stare de mari sacrificii pentru a-i ramane alaturi, suportand orice numai de dragul celuilalt. Este fidel in dragoste, dar fara a-si exterioriza prea mult sentimentele. Dragostea sa se desfasoara mai mult la nivel imaginar. Va avea o casnicie linistita, dar fragila, care poate denatura oricand in suferinta si teama. Teama de fapt va fi principalul dusman in eforturile sale de a avea o casnicie reusita, pentru ca niciodata nu va avea incredere in capacitatea sa de a-si pastra partenerul sau, mai mult, niciodata nu va avea totala incredere in cel de alaturi, suspiciunile si scenariile fanteziste – de cele mai multe ori negative – otravindu-i sufletul. Partenerul sau trebuie sa ii respecte nevoia de liniste si de izolare. Ii este teama sa nu fie abandonat, asteapta foarte mult de la celalalt, ceea ce va naste deceptii atunci cand nu va primi ceea ce spera. Decat sa fie dezamagit, mai bine singur… Va avea o casnicie discreta, tacuta, caracterizata de sacrificiu si compromis.  Vede in partenerul de viata un ideal suprem, dar cand va descoperi ca nu este chiar asa cum visa, poate avea mari deziluzii, care il vor afecta psihic si il vor face sa se inchida in sine si mai mult. Nu va sti sa-si dea afara tensiunile, ci le va acumula in timp acolo, ceea ce-l va marca profund. Daca sufera in iubire, poate aluneca usor in viciu sau auto-distrugere, de aceea partenerul trebuie sa se poarte cu manusi cu el, fiind excesiv de sensibil. Exista posibilitatea ori a mai multor casatorii, ori a celibatului. Va avea o casnicie fidela, dar fidelitatea ar putea fi mai mult de partea sa, pentru ca are capacitatea de a face totul pentru celalalt, fara a pretinde ceva in schimb. Poate iubi neconditionat numai de teama de a nu ramane singur. Casnicia sa nu va fi una fericita, vor exista multe momente critice din cauza incapacitatii de a-si exprima emotiile. Lasandu-le in interior, nici unul nu va sti ce asteapta celalalt, deci va ramane o relatie nevalorificata deplin sau foarte ascunsa. Poate exista si tradare in cuplu, fiind victima perfecta de a fi parasit sau inselat, dar va ierta de fiecare data.Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un PESTE.