GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma personala. Casa II – casa banilor.Casa astrologica IICe reprezintă casa II?
Ce spune despre casa II pe astrograma ta natală?


CASA II – Casa guvernata de Venus si Taur – il face pe individ constient de valoarea sa si are in prim plan ceea ce detine individul pentru a se simti in siguranta: confort, securitate materiala si emotionala, viata tihnita, strictul necesar, nevoile primare.

Cuvinte cheie: eu si nevoile mele, eu cu tot ce am nevoie, eu in confortul meu, valorile mele, proprietatea mea, ce este al meu.

Planurile vietii guvernate de casa II: banii, proprietatile, valorile, nevoile personale, atasamentul, stabilitate, securitate, hrana, daruri, recompense, situatia financiara, achizitii, investitii, talente personale, muzica, arta, economii bancare.


În ce zodie se afla CASA II pe astrograma ta natală?

Cum afli acest detaliu? Sa presupunem ca ai deja o astrograma natala personala, asemanatoare celei de mai jos, realizata de un astrolog sau de un soft de specialitate pe un site de astrologie. Casa II este indicata cu cifra 2 ca un arc de cerc din cel de-al treilea cerc interior. Linia de inceput a casei II cade, in acest exemplu, in Pesti. Sau, daca ai si un tabel cu ca cel din partea dreapta a imaginii de mai jos, gasesti zodia in care cade casa II in tabel, cu mentiunea ”2nd house”. Asa poti verifica pe astrograma natala în ce zodie se află vârful casei II, apoi citeste mai jos ce înseamnă.

ASTROGRAMA IUNIE 2018

CASA II ÎN BERBEC indică un individ foarte imprudent în afaceri financiare. Are tendinta de a cheltui fără măsură, fără a se gândi la consecinte. Are tendinta de a fi nepractic si impulsiv în probleme financiare si achizitii. Nu gândeste niciodată în perspectivă când investeste, luând o atitudine indiferentă gen: „cum au venit, asa să se ducă”. Totusi îi place să se lupte pentru o situatie financiară mai bună si are ambitii mari în acest sens, dar nu stie să acumuleze. Face afaceri după instinct, la primul impuls, de aceea există mari riscuri de a gresi. Poate câstiga bine din afaceri legate de sport (cluburi de gimnastică), din turism, din cabinete de coafură si cosmetică, din cabinete de acupunctură, din ateliere de mecanică auto, reparatii sau confectii metalice sau din constructii de locuinte.

CASA II ÎN TAUR denotă o puternică dorintă de a câstiga bani cât mai multi, de a achizitiona si de a construi o avere importantă, fiind un mare iubitor de bani si achizitii. Este priceput în afaceri financiare, pentru că are simt practic si este un om cu picioarele pe pământ. Crede în principiul de a trăi prin mijloace proprii, având bani mereu la îndemână. Cheltuieste mai mult pe lucruri concrete si de valoare îndelungată, dar asta nu înseamnă că risipeste banii, ci caută valoarea maximă a banilor dv. Are un talent deosebit de a face bani, deci are mari sanse de a se îmbogăti, fiind prudent si dornic de acumulare. Respectă si cunoaste valoarea banului, de aceea nu-l cheltuieste fără rost, decât pentru ceea ce are într-adevăr nevoie. Poate câstiga din afaceri bancare (dobânzi), din alimentatie publică, flori, grădinărit, artă, muzică, decoratiuni, modă, terenuri, imobile, agentii imobiliare, cabinete de stomatologie, divertisment. Are ambitii mari în privinta statutului său material si nu se va lăsa până nu va fi satisfăcut de ceea ce obtine.

CASA II ÎN GEMENI indică un mare interes pentru problemele materiale, subiectul punându-si în joc toată inteligenta pentru a-si dezvolta această latură a vietii. Manipulează cu abilitate mari sume de bani, putând face chiar escrocherii si masinatiuni în interes propriu, făcându-le să crească în valoare pe zi ce trece. Este capabil să aibă mai multe profesii sau locuri de muncă simultan, deci va sti să găsească mereu o a doua sursă de venituri, nu se bazează niciodată pe un singur câstig. Probabil va câstiga bani mai mult din muncă intelectuală decât din cea fizică, dar banii i se scurg printre degete. Nu este totusi un om de încredere în ce este legat de bani. Face bani din capacitatea sa de convingere, din forta cuvântului, deci e genul de om care scoate doar o vorbă si a si câstigat banii. De aceea poate câstiga bine din domenii intelectuale legate de consultantă, consiliere, avocatură, comert, comis voiajor, agent publicitar, secretariat, jurnalistică, editură, transport, curierat, telefonie, literatură, relatii cu publicul.

CASA II ÎN RAC indică mare influentabilitate în chestiunile financiare, de aceea acest domeniu nu este planul forte al acestui individ, fiind recomandabil să lase altora, mai ales rudelor, manevrele financiare importante. Starea financiară este foarte fluctuantă, dar în general se poate bucura de venituri bune. Adeseori în viată va depinde de banii familiei mai mult decât de ai săi, dar la un moment dat va putea să îsi întretină părintii din banii săi. Are mare nevoie de securitate, dar e idealist si credul, deci poate face afaceri proaste fiind sfătuit incorect. Va avea o copilărie si o bătrânete bună din punct de vedere financiar. Poate câstiga bine din afaceri cu mâncare, băutură, restaurante, fast-food-uri, baruri sau alte locuri de alimentatie publică, din afaceri legate de educatia copiilor (grădinite, crese, baby sitter), în afaceri cu îmbrăcăminte, jucării, transport pe apă, notariate, din vânzare si închiriere de apartamente (agentii imobiliare) sau poate câstiga din scris (romane).

CASA II ÎN LEU indică o situatie financiară ce va depinde mult de părerea pe care o are subiectul despre sine. Are tendinta de a transforma banii în principalul motor al securitătii sale în viată. Se pricepe la afaceri, deoarece cunoaste bine nevoile si dorintele publicului si stie cum să profite de pe urma acestui simt comercial. Poate fi un mare norocos la bani, chiar are sansa de a câstiga sume de bani la noroc sau la loterie. Vrea să atingă un statut financiar ridicat care să-i confere putere si încredere în sine. Totusi, pe cât de mult doreste să câstige bani pentru a se simti important, pe atât e de înclinat spre cheltuieli inutile, spre lux, spre risipă, doar pentru a simti că trăieste viata cu toate plăcerile lui. Este totusi foarte generos, oferă bani celor care îi cer ajutorul, fiind capabil chiar să îi dea cadou, fără a-i pretinde înapoi. Desi banul îl face să se simtă puternic, nu respectă atât de mult această valoare, fiind doar un mijloc de a se simti bine în această viată. Mai târziu în viată e posibil să primească sume substantiale de bani de la copiii săi. În tinerete e posibil să fi primit bani de la tatăl său sau de la partenerii sentimentali, sau viceversa, el să fi fost cel care i-a finantat pe acestia în mod constant. Vrea să administreze banii cum vrea, nu doreste nici o constrângere, tocmai de aceea uneori întrece măsura si risipeste în van. Iubeste banii, dar pentru senzatia de confort pe care numărul lor i-o conferă si pentru că poate cumpăra orice cu ei, inclusiv putere. Poate câstiga bine din afaceri cu modă, cu vestimentatie sau bijuterii, cu activităti de divertisment (show business), cu articole de optică, articole pentru copii, corpuri de iluminat, centrale termice, sobe sau alte surse de căldură, activităti sau articole de vacantă, jocuri de noroc, spectacole, activităti de expertiză sau activităti administrative (manageriat).

CASA II ÎN FECIOARA indică o persoană prudentă în afacerile financiare. Câstigă si acumulează bani folosindu-si capacitătile intelectuale si atentia sporită asupra detaliilor. Poate fi privit chiar si ca un om exagerat de econom, chiar zgârcit. Atunci când afacerile nu îi merg prea bine, stresul cauzat de această dezordine îi poate afecta grav sănătatea. Îl îngrijorează problemele financiare, chiar dacă uneori nu sunt foarte grave. E posibil să fie nevoit să renunte adeseori la plăceri personale din această cauză. Poate câstiga bine din tehnică, din firme de curătenie, din medicină si îngrijirea bolnavilor, din servicii publice, din domenii de precizie, contabilitate, alte domenii financiare, din orice domeniu legat de animale si plante, din orice domeniu de productie, farmacie, comert, domenii legate de măsurători si verificare (expertize), din orice domenii intelectuale în general.

CASA II ÎN BALANTA arată că nativul caută armonia si echilibrul în afacerile financiare. Poate acumula bani numai prin asocierea cu un partener, cel mai recomandabil prin căsătorie. Îi place luxul si să cheltuiască bani pe activităti de plăcere. Nu îl atrag decât lucrurile de bună calitate. Este foarte priceput în jonglerii contabile, încât întotdeauna îi ies bine socotelile, fără ca vreodată cheltuielile să depăsească veniturile. Poate cunoaste succesul material prin activităti artistice, de migală (de artizanat, de exemplu), în conducerea unor institutii care produc obiecte de lux si de mare rafinament. Nu i se potrivesc speculatiile financiare. Trebuie să investească în terenuri, imobile, întreprinderi industriale solide. Poate exista un conflict sau o lipsă de consens între modul în care câstigă banii si cum îi cheltuieste. Conflictele pot apărea când e vorba de mosteniri, de aceea e posibil să fie implicat într-un litigiu din cauza unui astfel de caz. E posibil ca, spre sfârsitul vietii, să se bucure de o stare materială de invidiat.

CASA II ÎN SCORPION arată că subiectul este atras de afaceri secrete, ascunse, fără ca ceilalti să le cunoască. Respinge pe toată lumea care încearcă să-si bage nasul în afacerile sale. Totusi, printr-un mod propriu de a-si administra afacerile, va reusi să atingă succesul financiar fără ca cineva să îsi dea seama dacă a făcut bine sau rău ceea ce a întreprins. Va reusi să păstreze secretul succesului său. Este atasat de posesiuni, tine la bunurile lui si nu prea are tendinta de a împărti cu altii. Se poate astepta la suisuri si coborâsuri spectaculoase în situatia financiară, dar întotdeauna lucrurile vor lua o turnură favorabilă lui. Poate câstiga din afaceri necurate – contrabandă, speculă, spionaj, furt – sau din exploatarea plăcerilor sau viciilor umane. Totusi poate dobândi la un moment dat în viată o mostenire în urma mortii unei persoane sau în urma unui litigiu juridic (proces). În unele cazuri, poate fi descoperitorul unei „comori”, dacă nu una concretă, materială, atunci poate fi vorba de un talent ascuns din care vor putea iesi bani frumosi. Poate câstiga bine dacă va folosi erotismul ca mijloc de trai, ori din propria sexualitate sau senzualitate ori speculând-o pe a altora. Poate suferi uneori pierderi majore de bani, dar întotdeauna va reusi să se ridice de la zero. Îi place să simtă că detine puterea cu ajutorul banului, deci ar putea apela oricând la mită sau alt fel de privilegii cumpărate necinstit.

CASA II ÎN SAGETATOR arată că nativul este cea mai generoasă persoană, dornică să împartă ceea ce are cu cei aflati la strâmtoare. Interesul lui pentru situatia financiară tine doar de securitatea sa zilnică, fără a-l preocupa si acumularea sau păstrarea banilor. Este un mare norocos în probleme financiare si atrage succesul de partea lui. Nici în cheltuieli nu este un extravagant, dar e capabil să îsi asume riscuri, din această cauză având mult de suferit. Veniturile sale provin mai ales din proiecte de mare anvergură si uneori ca urmare a unor călătorii îndepărtate. Poate câstiga bine din turism, învătământ (cursuri, scoli, specializări, burse), jocuri, sport, contacte cu tări străine, export, curse de cai, distractii, divertisment, traduceri, limbi străine, transporturi, agentii de voiaj, drept, sau cel mai sigur de la părinti. (mai ales de la tată).

CASA II ÎN CAPRICORN arată că nativul este prudent si practic în materie de bani, capabil să acumuleze mari sume, pe care le va cheltui cu mare grijă. Probabil suferă putin de complexul sărăciei, de aceea este atât de atent la acest aspect al vietii sale, de teamă să nu piardă tot. Pentru că nu prea îsi cunoaste potentialul financiar si nu stie cât este în stare să obtină, are tendinta de a cheltui banii de parcă ar avea în permanentă foarte putini. Când are de gând să investească si să facă o achizitie, este mai ales atras de lucrurile ieftine, la mâna a doua. Nu suportă luxul sau cheltuielile exagerate si mai ales cele inutile. Pentru unii, ar părea cam zgârcit. Ar putea câstiga din birouri de consultantă, din turism montan sau statiuni de iarnă sau balneo-climaterice, din minerit sau pietre pretioase, din afaceri cu ceasuri, din îngrijirea bătrânilor, din fonduri de pensii sau din anticariate, sau pur si simplu din economii la sânge.

CASA II ÎN VARSATOR arată că individul este prea putin interesat de bani si posesiuni, factorul material preocupându-l mai putin în viată. Este creativ si original în modul de a-si câstiga veniturile, care vor fi instabile toată viata. Cele mai sigure venituri vor proveni din afaceri pe cont propriu, ca liber întreprinzător, din afaceri cu tehnologie modernă sau noutăti de ultimă oră. Nu îi este teamă să-si asume riscuri pe plan financiar si caută numai metode neobisnuite si moderne de investitii. Este pe de altă foarte generos, de aceea ar fi în stare să facă mari gesturi umanitare si filantropice în interesul celor nevoiasi. Dă de pomană adeseori sume sau obiecte neasteptate. Dă bani la prieteni cu dragă inimă, atunci când au nevoie, pentru că este foarte altruist în probleme financiare. Este totusi un oportunist, stiind să câstige bani la momentul potrivit. Investeste mult în viitor. Cheltuieste banii într-un mod foarte original, pe obiecte sau preocupări care îi uimesc pe cei din jur. Îsi cumpără aparate electronice si electrocasnice: aparatură audio-video, calculatoare, totul de ultimul răcnet. Poate fi si extravagant uneori.

CASA II ÎN PESTI arată că nativul are tendinta de a fi pasiv în ceea ce priveste latura materială a vietii lui. Risipeste banii pe visuri si planuri nepractice si imposibile, iar când acestea nu se îndeplinesc, este foarte deprimat. Ar fi recomandabil ca, înainte de a semna vreun document important din punct de vedere financiar, să-l analizeze cu grijă, pentru că are tendinta de a fi neatent în această privintă. Pe de altă parte, se lasă condus de intuitie si lasă timpul să hotărască momentul cel mai potrivit pentru o investitie. Firea sa impulsivă este oarecum frânată când vine în contact cu cheltuielile familiale sau când se ocupă de banii altora. Simte nevoia să fie asigurat si protejat în permanentă când e vorba de bani.