GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma personala. Casa XI – casa prietenilor.Casa astrologica XICe reprezintă casa XI?
Ce spune despre casa XI pe astrograma ta natală?


CASA XI – casa guvernata de Uranus si Varsator – il pune in legatura cu mediul mai larg, cu umanitatea, cu planul social cel mai numeros.

Cuvinte cheie: lumea larga, umanitatea, prietenii, mediul cu care intru in legatura, colaboratorii, planurile de viitor, proiectele indraznete, curajul meu de a ma exprima, am ceva de spus lumii.

Planurile vietii guvernate de casa XI: planuri de viitor, comunicare, asociere si aderare la diverse organizatii si grupuri (politice, umanitare, interese comune), sprijin, prietenie, relatia cu clientii, televiziune, publicitate, informatica, eliberare, extindere, divertisment, tinerete, modernizare, descoperiri, inovatii.


În ce zodie se afla CASA XI pe astrograma ta natală?

Cum afli acest detaliu? Sa presupunem ca ai deja o astrograma natala personala, asemanatoare celei de mai jos, realizata de un astrolog sau de un soft de specialitate pe un site de astrologie. Casa XI este indicata cu cifra 11 ca un arc de cerc din cel de-al treilea cerc interior. Linia de inceput a casei XI cade, in acest exemplu, in Sagetator. Sau, daca ai si un tabel cu ca cel din partea dreapta a imaginii de mai jos, gasesti zodia in care cade casa XI in tabel, cu mentiunea ”11th house”. Asa poti verifica pe astrograma natala în ce zodie se află vârful casei XI, apoi citeste mai jos ce înseamnă.

ASTROGRAMA IUNIE 2018

CASA XI ÎN BERBEC indică o tendintă de dominare în cercul de prieteni, subiectul dorind să conducă si să iasă în evidentă. E în general un individualist, nu se asociază cu nimeni decât dacă este el primul în acest grup. Nu suportă usor pozitii secunde si nicidecum o pozitie tertă într-un grup de trei sau cum s-ar spune să fie el a treia roată la bicicletă. În general îi place să fie el initiatorul unei prietenii, e capabil să preia initiativa si să-si facă multi prieteni, dând dovadă de îndrăzneala de a intra usor în vorbă. Îi place schimbarea, doreste mereu noi prieteni. Denotă multă energie si îi place să fie în compania prietenilor. Îi plac oamenii energici, mobili, cu idei, entuziasti, nu suportă prieteni care nu degajă entuziasm si bucuria de a trăi. Există riscul ca din cauza dorintei sale de mobilitate să rupă usor prietenii, si asta numai din nevoia sa imensă de a schimba mereu, de a nu se crampona de ce e deja cunoscut, căutând alt teren de explorat. Îi place să facă miscare în compania prietenilor. Să facă sport, să se distreze, de aceea e posibil să fie mai mult prietenii superficiale, de timp liber, si mai putin prietenii profunde. Se lasă furat numai de aspectul exterior al prietenilor săi, nu are timp să pătrundă în adâncul sufletului ca să-i cunoască mai bine. Nu are răbdare să aprofundeze. Cucereste rapid si peste un timp e capabil să părăsească. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Berbec.

CASA XI ÎN TAUR indică tendinta de a-si aprecia prietenii după ceea ce poate câstiga pe seama lor. Este atras de oameni cu o situatie materială bună, oameni cu o viată stabilă, persoane cu suflet de artisti, asezati la casa lor, cu o viată în general tihnită si bine organizată. Doreste să fie ajutat de prieteni în atingerea telurilor sale, dar s-ar putea să se bazeze mai mult pe ajutorul lor material decât pe cel emotional. Are prieteni intimi, chiar dacă nu foarte multi, dar fată de care simte un puternic atasament, de aceea prieteniile sale pot dura mult. E posibil să aibă prieteni la tară, unde îi place adeseori să se refugieze. Tine mult la prieteni, îi place să fie în compania lor si momentele alături de ei sunt plăcute, inspirându-i o anume securitate emotională. E posibil să-si întretină prieteniile prin cadouri, atentii, invitatii la masă sau alt gen de gesturi de afectiune, pentru că simte că orice relatie trebuie plătită într-un fel sau altul. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Taur.

CASA XI ÎN GEMENI indică o mare atractie spre viata socială. Individul poate avea foarte multe cunostinte, dar majoritatea superficiale. La el contează mai mult cantitatea, nu si calitatea, si desi va evolua într-un cerc larg de prieteni, putini dintre acestia vor fi si apropiati. Va căuta să cunoască oameni din cât mai multe si mai diverse medii sociale, este atras de orice gen de persoane. Preferă totusi oamenii inteligenti, cu umor, spontani, comunicativi. Îsi face prieteni usor, mai ales printre tineri. Fratii, verii, vecinii si colegii sunt partenerii săi preferati pentru a petrece timpul liber. Nu suportă singurătatea, are nevoie de un mediu cât mai larg de amici în jurul său, fără să-i pese că nu sunt si loiali. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Gemeni.

CASA XI ÎN RAC – Subiectul nu are un cerc foarte larg de prieteni, ci adeseori tine mai mult la prietenii din copilărie sau cei cu care amintiri puternice din trecut, fiindu-i greu să-si facă alti prieteni noi. Preferă mai degrabă ca prietenii să îi vină acasă decât să iasă el în întâmpinarea lor, preferând un cadru amical intim. Este o bună gazdă si îi face pe toti să se simtă ca acasă. E posibil ca cei mai buni prieteni să fie adeseori… animalele de pe lângă casă si nu oamenii. E foarte selectiv în alegerea prietenilor, dar cu cei pe care îi simte cu adevărat prieteni este foarte protector si apropiat. Nu este constant în prietenii, adeseori îsi poate schimba atitudinea fată de o persoană de la o zi la alta. Se simte foarte bine în compania rudelor, de aceea ar putea avea ca buni prieteni mai ales rude sau chiar părintii. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Rac.

CASA XI ÎN LEU indică un grup de prieteni deosebiti, cărora le plac distractiile, petrecerile, iesirile împreună, un grup entuziast, vesel, de care subiectul va fi mândru si în compania căruia îi va plăcea să fie. Va avea prieteni generosi, poate cu privilegii în plan social, oameni realizati cărora le place să îsi expună reusita prin lux sau bunăstare. Pe de altă parte, subiectului îi place să joace un rol de lider în grupul său de prieteni, are mare nevoie de companie, nu suportă singurătatea, dar îi place să iasă în evidentă în grupul din care face parte, nu doar să fie un membru oarecare. Vrea să fie initiatorul, conducătorul, motorul grupului. Poate avea prieteni bogati, cu pozitii înalte în plan social, poate chiar faimosi, de aceea nu va accepta persoane neinteresante sau sterse, persoane din planul doi al societătii, ci doar oameni de primă mână. Va încerca si prin prietenii săi să se remarce odată în plus, făcând paradă că îl cunoaste pe cutare, mare sef, sau pe cutare, mare vedetă. E posibil ca în cercul său de amici să existe sportivi, directori, artisti, persoane cu autoritate si influentă. Primeste si oferă multă căldură celor apropiati lui, e generos, face orice pentru ei la nevoie, dar si pretinde mult în schimb. Îi place să fie stimulat de companionii săi întotdeauna, deci mereu caută să aibă ceva de învătat sau de câstigat de la ei. Împreună pot încinge cele mai strasnice distractii. Îi place să se îmbrace întotdeauna cu gust si elegant, si e interesat si de aspectul prietenilor săi, fiind o persoană care observă usor detaliile vestimentare sau bijuteriile celorlalti. Are un cerc de prieteni foarte larg, chiar dacă unii sunt doar pentru fatadă, format mai ales din oameni pe care îi admiră si îi respectă pentru calitătile de care dau dovadă, dar nu e imposibil să îsi facă prieteni si printre persoane cu renume doar ca să aibă cu ce se lăuda. Vrea amici educati, manierati, distractivi, cu imaginatie, Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Leu.

CASA XI ÎN FECIOARA indică o mare bunăvointă în a fi de ajutor prietenilor apropiati. Individul îsi poate face prieteni cel mai bine în mediul profesional sau printre persoane care lucrează într-un mediu medical. Este capabil să se dedice total celor care îi sunt alături. Nu se simte bine în grupuri mari, singurătatea îi este adeseori pe plac, de aceea îsi va face greu prieteni, fiind destul de sceptic, lăsând rar pe cineva să se apropie. Nu va avea multi prieteni ci este foarte pretentios în alegerea amicilor. Poate fi excesiv de critic în privinta prietenilor, ba chiar uneori poate fi chiar obsedat sau paranoic în legătură cu unele persoane din anturaj. Adeseori cei mai buni prieteni sunt animalele de pe lângă casă sau plantele. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Fecioară.

CASA XI ÎN BALANTA indică un cerc foarte larg de amici, dar nu toate aceste prietenii sunt profunde, ci e mai degrabă un mediu larg de cunostinte foarte variate. Subiectul e amabil, atrăgător, popular, îi place viata mondenă si distractiile în compania amicilor, de aceea va cunoaste multă lume cu aceleasi preocupări ca si el. Va căuta mereu să placă celor din jur, chiar dacă această impresie e doar de fatadă; va avea mereu un zâmbet pentru toată lumea si un cuvânt de apreciere, chiar dacă nu le crede nici el. Poate fi liderul sau centrul unui grup pentru că are calitatea de a se adapta în compania oricăror persoane, oricât de diferite ar fi. El poate fi placa turnantă între membrii diferiti ai unui grup, stiind să intermedieze între polurile opuse si să aducă armonie chiar si în cele mai ciudate medii. Este foarte adaptabil în orice grup si are talentul de a se asocia cu oricine. Totusi nu acceptă orice fel de prieten, stie să selecteze amicii de calitate de restul grupului, dar nu va arăta niciodată vreo urmă de dispret fată de altii, ci va rămâne la fel de diplomat si manierat fată de oricine. Viata mondenă sau cea socială e foarte importantă pentru el, deci va căuta mereu să aibă pe cineva alături, doar prietenii oferindu-i echilibrul de care are nevoie. Îi plac petrecerile, discoteca, întâlnirile mondene, nuntile, deci orice loc în care există divertisment, dans si întâlniri diverse. E posibil ca din mediul său de prieteni să se ivească la un moment dat cel care îi va deveni partener de viată. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Balantă.

CASA XI ÎN SCORPION indică prieteni aparte, dar cu care subiectul poate avea relatii foarte instabile, existând adeseori riscul să piardă prietenii prin rupturi bruste si violente. Totusi are capacitatea de a-si crea alte relatii, luând-o chiar de la zero. Îsi doreste amici intelectuali, de la care poate câstiga sau afla ceva: un statut privilegiat, bani, putere, secrete importante, bârfe. Poate fi atras de prieteni de sexul opus numai datorită unui puternic magnetism sexual, chiar dacă e posibil să nu se ajungă niciodată la relatii intime cu acestia (dar nu e exclus totusi). Cercul de prieteni nu e foarte larg, dar e discret. Este atras de prieteni influenti. Nu e un om de lume, preferă întâlniri intime, departe de ochii lumii. Este atras de secrete si confidente, de aceea va căuta mereu să stie totul despre prietenii lui, până în cele mai adânci taine, dar o taină va fi întotdeauna în sigurantă la el. Dacă asteptările îi sunt înselate, poate deveni foarte crud cu un prieten care l-a trădat, dar si el, la rându-i, poate suferi răsturnări majore de situatie din cauza unor prieteni. O relatie odată ruptă nu mai are nici o sansă de reabilitare. Răzbunarea nu este exclusă când relatiile nu mai merg bine. Poate fi dur, invidios si posesiv în prietenie. Va suferi mari modificări în planul prietenilor, dar poate suferi si adevărate drame din cauza lor. Spune întotdeauna ce are pe limbă, nu tine la formalisme, de aceea uneori poate părea prea direct în comunicarea cu acestia. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Scorpion.

CASA XI ÎN SAGETATOR indică un număr de prieteni mare, mai ales prieteni cu interese intelectuale si filosofice asemănătoare. Poate avea prieteni în tări străine, prieteni păstrati din timpul studentiei, prieteni cunoscuti în timpul unor călătorii sau prieteni cunoscuti prin intermediul bisericii sau al altor cercuri cu preocupări spirituale (yoga de exemplu). Poate avea prieteni cărora le place natura, vânătoarea, călăria, prieteni cu mult umor, sau prieteni sportivi, fie că are sau nu aceleasi interese ca si ei. În rândul prietenilor, adeseori trece ca un bun sfătuitor care poate fi de ajutor celorlalti cu o directie. Este loial si sincer în prietenie, deschis si jovial. Poate avea parte de prieteni buni, deci se poate numi norocos. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Săgetător.

CASA XI ÎN CAPRICORN indică un cerc foarte restrâns de prieteni, ba chiar momente de singurătate absolută. E posibil ca acest plan să nu fie prea avantajat din cauza perioadelor lungi de studiu din copilărie si tinerete si apoi perioadelor lungi de pregătire a unei cariere, la maturitate, trecând prietenii pe un plan secundar, care mai poate astepta. Totusi caută mai ales prieteni de la care are mereu ceva nou de aflat, mai ales prieteni cu o carieră bine asezată, oameni cu experientă, luându-i ca exemplu în drumul său profesional. Se simte atras mai ales de persoane mai în vârstă sau e posibil ca, o mare parte din viată, cei mai buni prieteni să-i fie părintii. Nu-i place gălăgia, societatea si aglomeratia, de aceea acceptă putini amici în preajma sa (ba chiar nici unul uneori). Caută numai prieteni care au atins deja un statut social si profesional înalt, nu îsi pierde vremea cu tineri încă în căutarea unui drum. Este un bun sfătuitor, de aceea în cercul său de cunostinte va juca mai ales rol de părinte sau consilier si mai putin de prieten, dar adeseori va fi înconjurat de amici care au nevoie de sfaturile lui. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Capricorn.

CASA XI ÎN VARSATOR arată un dezinteres total fată de persoanele mai putin inteligente. Este atras de persoanele interesante, neobisnuite, originale, persoane cărora nu le este teamă să-si asume riscuri, persoane care privesc pline de încredere spre viitor si nu se cramponează de trecut sau de prezent. Îsi face prieteni intelectuali, având o atitudine liberală în ceea ce priveste relatiile cu ceilalti. Caută relatii de durată, chiar dacă pot fi superficiale. Este atras de lume, îi place să facă parte dintr-un grup (gască, organizatie, club, cenaclu, asociatie) în cadrul căruia va cunoaste multă lume si va lega prietenii durabile. Viata socială e foarte importantă pentru el si va face tot posibilul să spună oricând prezent oricărui eveniment care îl duce în mijlocul unui grup cât mai larg de oameni. Poate suferi totusi mari transformări în planul relatiilor amicale, pierzând pe neasteptate prietenii sau, dimpotrivă, legând brusc altele. Are un puternic spirit de contradictie în relatiile cu amicii, dar polemicile sale sunt doar stimulente intelectuale. Îsi poate face multi prieteni prin corespondentă, telefon, email, internet sau în cadrul unor călătorii. Este totusi foarte idealist, având tendinta de a-si privi prietenii cum nu merită uneori, acordându-le circumstante atenuante doar de dragul prieteniei, ca atare se poate profita de amicitia sa. Desi îi place să facă parte dintr-un grup, doreste totusi să joace un rol important în cadrul lui, căutând să-si păstreze pe cât posibil independenta si să-si pună în evidentă personalitatea si originalitatea. Nu va rămâne în umbră în grupul din care face parte, el fiind adeseori vizionarul grupului, cel mai neobisnuit si mai deosebit dintre toti. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Vărsător.

CASA XI ÎN PESTI indică mult idealism în alegerea prietenilor. Subiectul are tendinta de a-i ridica pe amici pe un piedestal si nu le va vedea niciodată defectele, tinzând să îi considere perfecti. Uneori, când ceata i se ridică de peste ochi si începe să vadă cu cine are de a face, ar putea avea mari deziluzii cauzate de prieteni. Este generos si blând, e capabil să îsi dea si cămasa de pe el pentru prieteni, să se sacrifice si să accepte mari compromisuri pentru binele lor, dar fără să vadă că uneori acestia profită de bunăvointa sa. Este foarte devotat prietenilor, chiar si dacă este trădat, are tendinta de a păstra o amintire bună unui fost amic. Nu îi place singurătatea, de aceea preferă pe oricine alături numai pentru a nu fi singur. Este un mare visător, de aceea îsi idealizează prietenii si îi vede asa cum nu sunt de fapt. Este tăcut, discret, în banca sa, lăsându-i pe ceilalti să se ridice pe sprijinul său din umbră. Caută parteneri care să îi înteleagă nevoile psihice, dar si el, la rândul său, este un bun psiholog, întelegând sufletul celor de alături. Se întelege cel mai bine cu amicii născuti în Pesti.