GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma personala. Casa X – Mijlocul Cerului – casa succesului.Casa astrologica XCe reprezintă casa X?
Ce spune despre casa X pe astrograma ta natală?


CASA X – numita si Mijlocul Cerului – indica modul în care individul se prezinta in societate, capacitatea de a evolua in plan profesional, calitatile pe care le pune in aplicare pentru a se realiza in plan socio-profesional, tipul de cariera pe care si-l va cladi de-a lungul vietii, profesiunile spre care are predispozitie nativa.

CASA X – casa guvernata de Saturn si Capricorn – il pune in legatura cu varful spre care tinde, cu ambitia sa de realizare sociala, cu varful ierarhiei din care face parte.

Cuvinte cheie: cariera mea, renumele meu, visul meu de marire, urcusul catre apogeu, tinta mea suprema, cariera, pozitia sociala, superiorii, viata publica, recunoasterea meritelor mele de catre societate, incununarea cu succes a tuturor eforturilor.

Planurile vietii guvernate de casa X: cariera, viata publica, recunoasterea socio-profesionala, relatia cu sefii, functiile publice, politica, asumarea de noi responsabiltati, relatia cu autoritatea si superiorii, promovare in cariera, reputatia si faima, exprimarea de sine la nivel larg, ambitia, organizarea, analiza.


În ce zodie se afla CASA X pe astrograma ta natală?

Cum afli acest detaliu? Sa presupunem ca ai deja o astrograma natala personala, asemanatoare celei de mai jos, realizata de un astrolog sau de un soft de specialitate pe un site de astrologie. Casa X este indicata cu cifra 10 ca un arc de cerc din cel de-al treilea cerc interior. Linia de inceput a casei X cade, in acest exemplu, in Scorpion. Sau, daca ai si un tabel cu ca cel din partea dreapta a imaginii de mai jos, gasesti zodia in care cade casa X in tabel, cu mentiunea ”10th house”. Asa poti verifica pe astrograma natala în ce zodie se află vârful casei X, apoi citeste mai jos ce înseamnă.

ASTROGRAMA IUNIE 2018

MIJLOCUL CERULUI IN BERBEC aduce mult optimism si sprijin in construirea unei cariere importante. Cand trebuie sa isi expuna public parerile, reuseste sa scape de timiditate si teama si e hotarat sa-si faca un nume in plan profesional. Poate ca in tinerete se grabeste spre o profesie care nu i se potriveste, dar cu timpul isi va gasi locul potrivit, unde va face totul cat poate de bine. Isi canalizeaza toata energia spre cariera si devine o persoana careia nu ii este frica sa concureze alaturi de rivali redutabili. Depune multa pasiune in crearea imaginii sale in plan social si poate ajunge cineva daca isi va pastra entuziasmul pe tot parcursul ascensiunii sale. Trebuie sa fie primul in tot ce face, de aceea poate avea succes si sa-si asigure un loc fruntas intr-un domeniu ce solicita mult curaj, indrazneala sau pionierat, intr-un domeniu in care nu oricine are curajul sa se aventureze. Are ambitia de a reusi si va face tot posibilul sa ajunga unde si-a propus, chiar daca uneori este considerat lipsit de scrupule sau prea tupeist. Se va evidentia cu siguranta prin ceea ce face pentru ca are stofa de sef. Profesiuni recomandate: neurochirurg, militar, pompier, metalurg, sportiv, coafor, politist, sofer, mecanic, constructor, pozitii de conducere, profesiuni tipic barbatesti.

MIJLOCUL CERULUI IN TAUR indica o mare capacitate de concentrare la serviciu, dar si tendinta de a alege o profesie care impune mari constrangeri, care nu aduce prea mari satisfactii, decat materiale. Individul este exigent si cu sine si cu ceilalti, dar nu are ambitii foarte inalte, se multumeste cu putin: cu o viata linistita, cu tot confortul asigurat. Este stabil in ocupatie, si munceste din greu pana ajunge acolo unde si-a propus. Doreste sa castige bani pentru a-si oferi toate cele necesare unei imagini favorabile. Este interesat de probleme care ii fac placere sau de tot ceea ce poate aduce frumusete vietii, dar idealurile sale sunt destul de modeste. Profesiuni recomandate: profesiuni bancare, restaurator, agricultor, gradinar, horticultor, bucatar, medic ORL, stomatolog, artist, pictor, muzician, cantaret, agent imobiliar, expert financiar, economist, asigurator, estetician, creator de moda.

MIJLOCUL CERULUI IN GEMENI arata ca subiectul are tendinta de a se indrepta spre profesiuni in care forta cuvantului este decisiva sau ocupatii in care capacitatile intelectuale sunt de baza. Orice cariera pe care si-ar alege-o trebuie sa ii ofere varietate si mobilitate. Este atat de atras de munca, incat ar putea detine doua functii, doua locuri de munca sau se poate indrepta spre doua cariere separate simultan, incercand sa le faca pe amandoua cat se poate de bine (dar nu e obligatoriu sa si reuseasca). Nu este usor de invins, nu se descurajeaza usor pe plan profesional si este capabil de orice efort pentru a dobandi succesul pe care si-l doreste. Trebuie sa-si puna intotdeauna originalitatea si imaginatia la treaba. Ii place sa vina in sprijinul unui grup cat mai mare de oameni, deci e posibil sa aiba o profesie in legatura cu o clientela. Profesiuni recomandate: avocat, jurnalist, functionar de birou, secretar, publicist, librar, curier, postas, editori, in transporturi, comert, comunicatii, radio, telefonie, internet, literatura, mesagerie, presa, conferinte, invatamant, afaceri.

MIJLOCUL CERULUI IN RAC arata ca subiectul munceste mult si cu daruire, preocupat de cariera sa. Trece prin trairi profunde cu privire la alegerea carierei potrivite, dar e posibil ca o influenta majora sa o aiba pana la urma familia. Va avea parte de multe suisuri si coborasuri pe plan profesional, aducatoare de nenumarate schimbari de directie. Este oarecum sensibil la schimbarile profesionale, pentru ca este un om caruia ii place sa se simta pe un teren stabil. Poate atinge un varf la carierei sale numai in tara si orasul natal, succesul nefiindu-i favorizat in alta parte. Daca si-a ales o profesie, spera sa si-o pastreze toata viata, dar acest lucru nu e intotdeauna posibil. Tine foarte mult la statutul sau social, la reputatie, la responsabilitate si la respectul celorlalti. Poate avea o cariera in domenii legate de relatiile publice, deci in contact direct cu oamenii, avand un simt deosebit in intelegerea nevoilor societatii. Pentru a atinge succesul pe plan profesional, are nevoie sa isi fixeze un ideal catre care sa tinda, chiar daca aceasta implica o nota mai mare de idealism si autoamagire. Uneori trebuie sa isi faca din familie singura cariera, pentru ca va fi pus sa aleaga intre casa si serviciu, acordand totusi prioritate familiei. Are nevoie de securitate iar daca serviciul nu i-o ofera, poate suferi mari deceptii si refugiul si-l va gasi intotdeauna acasa. Spera mult de la cariera sa, dar s-ar putea sa nu aiba calitatile necesare de a se ridica foarte sus, pastrand o pozitie inferioara sau cel putin una mai retrasa, dar totusi la fel de importanta. Nu iese in lumina reflectoarelor, fiind adeseori cel de la baza succesului altora. Poate avea uneori mai multe locuri de munca simultan sau poate munci acasa. Profesiuni recomandate: agent imobiliar, constructor, marinar, primar, functionar in administratia locala, istoric, oncolog, notar, baby sitter, medic, decorator, educator, invatator, proprietar de restaurante, imobile, in alimentatie publica, afaceri cu lichide si bauturi, transport pe apa, gradinite de copii, crese, jucarii, imbracaminte.

MIJLOCUL CERULUI IN LEU indica o persoana foarte constiincioasa si harnica, cu mari ambitii profesionale, fiind foarte mandru de statutul sau profesional. Recunoasterea publica si reputatia sunt foarte importante pentru el, de aceea este foarte atent sa-si tina sub control comportamentul si imaginea publica. Ar fi mai realizat si mai fericit daca si-ar conduce propria afacere, dar daca nu este posibil, e bine sa detina un rol de conducere, deci sa detina controlul asupra altora. Nu lucreaza eficient cand face parte dintr-un grup, el are nevoie de individualitate si autoritate, de a fi deasupra tuturor. Adeseori va trebui sa invete sa ii inteleaga pe ceilalti si sa ii faca pe cei din jur sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Profesiuni recomandate: invatator, actor, optician, expert, bijutier, sportiv, trezorier, creator de moda, manechin, agent de turism, organizator de spectacole sau orice alt post in show business, ambasador, orice profesie in legatura cu copiii, orice munca de creatie (arta), orice functie de conducere.

MIJLOCUL CERULUI IN FECIOARA arata ca individul se realizeaza numai prin munca serioasa si tenace in viata, dar e posibil ca serviciul sa aiba legatura cu dezvoltarea mintii altora. Munceste cu devotament aproape maniac, incercand sa respecte angajamentele profesionale. Desi are o viziune larga asupra lucrurilor, are, de asemenea, si atractie spre detaliu. Isi asuma responsabilitati cu multa disciplina fara sa se impotriveasca. E foarte atent la activitatea pe care si-o alege. Lucreaza cel mai bine ca sub-altern, ca simplu executant, sau, daca are o functie de conducere, atunci ii place el sa fie creierul, cel care ia decizii si stabileste strategia, si altul sa fie mana de lucru, desi este si un bun muncitor. Este omul care suporta cel mai bine monotonia si rutina si e capabil de o mare ambitie si tenacitate pana la realizarea sa sociala, muncind fara sa cracneasca precum un angajat perfect. Totusi nu va avea o cariera fulminanta, deoarece este facut sa stea mai in umbra, el sa fie la baza succesului altora. I-ar placea sa lucreze intr-o institutie mare, bine organizata, cum ar fi un serviciu civil sau o uzina. Viata sociala nu ii este foarte pe plac, e mai mult un retras si chiar un timid, foarte prudent in alegerea relatiilor sale. E un perfectionist, nu se lasa pana nu-si atinge scopurile, desi pe parcurs poate suferi si esecuri care sa-l demoralizeze. E metodic, tinteste foarte clar incotro trebuie sa mearga si nu se abate de la drum. Nu scapa nimic din vedere in drumul sau spre succes. Profesiuni recomandate: bibliotecar, arhivar, functionar, contabil, inginer, infirmier, asistent medical, farmacist, operator calculator, personal de ingrijire (hotel, restaurant, menajera, curatatorie, spalator), librar, mecanic, comerciant, in orice domeniu legat de vanzari, sanatate, igiena, medicina, nutritie, matematica, statistica, stiinta si tehnica, medicina veterinara, horticultura, arhivare si clasificare, control si analiza, masurare si verificare, inspectie, curatenie, productie.

MIJLOCUL CERULUI IN BALANTA indica o fire ce se implica in realizarea sa sociala si profesionala cu multa diplomatie si sarm, o fire placuta, care stie sa devina populara, atitudinea sa amabila deschizandu-i multe usi pentru a-si asigura o evolutie buna. Simpatic si deschis, pare a fi o persoana echilibrata care incearca sa se puna in valoare intotdeauna cu ajutorul celorlalti. Un aspect fizic placut, o tinuta eleganta si o comunicare eficienta sunt armele perfecte pentru aceasta persoana de a se ridica pe treptele ierarhiei sociale. Numai cu toleranta si intelegere, numai cu amabilitate si un zambet pe buze isi poate asigura reusita. Succesul sau e echilibrat, nici exagerat de rapid si nici exagerat de sus, ci va urca lent pana acolo unde simte ca ii este locul. Profesiuni recomandate: decorator, pictor, stilist, medic, muzician, designer de moda, asistent social, consilier, arbitru, consilier, negociator, dansator, meserii legate de frumusete, justitie, arta, ocupatii legate de divertisment, viata mondena, distractii, ceremonii.

MIJLOCUL CERULUI IN SCORPION arata ca subiectul reuseste in tot ceea ce-si propune si ii impresioneaza pe ceilalti prin forta sa mentala. Este foarte hotarat in cariera aleasa, combinand fermitatea cu creativitatea. Se dedica total muncii, acordand mai multa atentie profesiei decat vietii personale. Se va implica in domenii aflate in beneficiul altora, pentru ca este atras de problemele oamenilor din jurul lui. Este tipul de om care trebuie neaparat sa faca acea meserie care ii place, altfel nu va depune nici o pasiune. Este totusi un arivist, facand tot posibilul pentru a-si atinge scopurile, chiar daca uneori e lipsit de scrupule. Nu vrea neaparat sa iasa in evidenta, prefera uneori munca de culise, dar vrea ca ceea ce face sa fie de baza in societate. Este invidios pe renumele altora, dar face totul sa il atinga si el. Poate deveni prosper prin cariera pe care si-o alege sau poate ajunge puternic in domeniul sau. Profesiuni recomandate: farmacist, chirurg, militar, scafandru, arheolog, speolog, detectiv, radiestezist (profesiuni bazate pe cautare si investigare a lucrurilor ascunse, misterioase), magician, fizica nucleara, profesiuni legate de moarte (cimitir, pompe funebre, morga), sexolog (profesiuni legate de sex, erotism, pornografie), ginecolog, psiholog (profesiuni legate de psihicul uman), astrolog (profesiuni legate de mister, ocultism, esoterism), spion (servicii secrete).

MIJLOCUL CERULUI IN SAGETATOR indica o buna evolutie profesionala, in care subiectul poate atinge pozitii foarte inalte. Are mari sanse sa-si vada implinite visurile. Avanseaza in plan profesional prin vointa si dorinta de a munci mult si bine. E posibil sa calatoreasca mult in interes de serviciu. Mai este posibil sa aiba mai multe profesii sau functii simultan de-a lungul vietii, pentru ca simte mereu nevoia unei provocari pentru a atinge succesul si mai ales pentru ca are nevoie de varietate si noutate. E optimist si entuziast in munca si nu se lasa niciodata invins. Are insa tendinta de a schimba locurile de munca pentru ca nu ii place sa fie tinut intr-un singur loc. Exista chiar posibilitatea sa lucreze ca free lancer (liber profesionist) anume pentru a-si asigura libertatea deplina de miscare in plan profesional. Ar avea mare succes daca ar lucra in strainatate.Profesiuni recomandate: ambasador, profesor sau asistent universitar, conferentiar, lector, agent de turism, ghid turistic, translator, profesiuni legate de contacte internationale, transport sau comert international, in domenii legate de religie, limbi straine, turism, sport, lingvistica, administratie de stat, vanatoare, agricultura, divertisment.

MIJLOCUL CERULUI IN CAPRICORN indica o mare prudenta in probleme profesionale. Doreste sa se evidentieze in domeniul sau de activitate si o face prin multa munca si spirit de competitie. La locul de munca este un perfectionist, capabil de munca grea si serioasa, dar uneori i se intampla sa nu duca la capat ce a inceput. Este si un bun teoretician – atras de studiu – dar si practician, fiind combinatia perfecta intre cele doua planuri ale muncii sale. Este foarte pretentios, chitibusar si critic in ceea ce face la serviciu. Atingerea autoritatii si a puterii sunt doua dintre telurile sale in viata, dand dovada de mult simt al raspunderii si devotament. Progresul in cariera poate fi lent, dar sigur. Stie ca este capabil sa ajunga in varf, de aceea reuseste sa-si formeze o imagine publica foarte solida. Va atinge o pozitie favorizata, dar numai prin multa rabdare. Lucreaza serios, riguros, disciplinat si perseverent si va face tot posibilul sa ajunga sus, avand ambitii foarte mari pentru realizarea sa sociala si profesionala. Va ajunge sus numai prin forte proprii, datorita tenacitatii sale de neinvins. Va fi respectat si apreciat pentru calitatile sale profesionale. Va intampina totusi mari greutati, piedici si intarzieri in realizarea sa, dar odata atins un nivel, isi va pastra pozitia timp indelungat, fluctuatiile fiind excluse in cazul sau. Are un urcus lent, dar constant. Profesiuni recomandate: administratie, agricultura, minerit, anticariat, ceasornicarie, analiza si control, arhiva, politica, reumatologie, geriatrie, dermatologie, sculptura, geologie, matematica, consilier, salvamont, alpinist (tot ce e legat de munte si pietre).

MIJLOCUL CERULUI IN VARSATOR indica o mare nevoie de libertate in plan profesional. Subiectul este inventiv si original, de aceea e posibil sa aleaga o profesie cu totul neobisnuita fata de ceilalti colegi de generatie. Are curajul de a-si asuma riscul unei profesii cu totul aparte, eventual o meserie foarte noua, despre care nu toata lumea stie mare lucru. Lucreaza bine in echipa si este cooperant cu colegii. Vede rezultatul muncii sale in perspectiva, desi poate fi putin idealist, dar nu se opreste niciodata la primii pasi ai proiectelor in care este implicat ci isi imagineaza deja rezultatul final. Este atras de lumea larga, asa ca va incerca sa munceasca pentru binele unui public cat mai mare. Trebuie neaparat sa aiba o meserie de viitor, nu va alege niciodata o profesiune legata de trecut sau una de rutina. Profesiuni recomandate: aviatie, aeronautica, stiinta si tehnica, electronica, electrotehnica, automatica, informatica, internet, comunicatii moderne, telefonie, cai ferate, cai aeriene, mass-media, audio-vizual, cinema, publicistica, invatamant, chimie, fizica, marketing, genetica, asistenta sociala, astrologie, literatura SF, politica (organizatii internationale) asistent social (fundatii).

MIJLOCUL CERULUI IN PESTI indica oarecare dificultate in alegerea unui drum propriu in viata, o ezitare, nehotarare, sau mai exact, subiectul nu prea stie ce vrea in plan socio-profesional, lasandu-se influentat de altii care ar putea decide in locul lui incotro sa o ia. Profesiile legate de sanatate, film, teatru, muzica si literatura pot fi avantajoase pentru el, dar poate atinge succesul si in profesii legate de psihologie sau cercetare. E posibil ca drumul sau in cariera sa fie mult ingreuiat de piedici, intarzieri, sau mai precis de incapacitatea sa de a se remarca. E posibil sa fie genul de om care sta la baza carierei celorlalti, dar uitand de sine. E posibil sa ajute pe multa lume sa se ridice, sacrificandu-se astfel pe sine pentru binele lor. Nu e foarte dornic de afirmare, e posibil sa-i placa o pozitie mai retrasa pe scena lumii, o pozitie de culise, dar totusi importanta. Nu are ambitii prea mari pentru cariera sa, e ezitant, nu prea stie ce vrea si nu simte ca detine fortele necesare reusitei. Esecul il demoralizeaza si greu se poate ridica sa lupte mai departe. E dual, capabil sa joace pe doua fronturi simultan ca sa vada unde i se potriveste mai bine, dar mai e posibil sa nu reuseasca sa faca mare lucru in nici una din aceste directii ci mai mult sa alerge, ajungand mereu pe locul doi. E devotat muncii sale, dar fuge de raspundere, nu are curajul sa-si ia cariera in propriile maini, ci mai mult prefera sa ii lase pe altii sa faca ceea ce ar trebui el sa faca. Uneori e lenes, disimulant si adeseori stie sa profite de munca altuia. Cand nu reuseste, nu e capabil sa mai incerce o data, ci se resemneaza foarte repede cu infrangerea. Exista posibilitatea de a avea la un moment dat doua pozitii in plan profesional, incercand sa pastreze secretul intre cele doua directii. E inspirat, are multa imaginatie, priveste bine in perspectiva, dar nu are abilitatea executiva de a-si pune in practica ceea ce gandeste. Nu face prea mult caz pe reusitele sale, dar vrea compasiune atunci cand da gres. Nu e puternic sa reuseasca in cariera si e posibil ca din acest motiv sa nu aseze cariera pe planul prioritar al preocuparilor sale, lasandu-se purtat de val. Are tendinta de a se amagi singur, de aceea nu e omul care vede realitatea in fata, ci se ascunde intr-o lume inventata de el, unde e posibil sa creada ca a reusit. Cariera ii poate da multe motive de insatisfactie. Profesiuni recomandate: asistent medical, psihiatru, consilier, fotograf, pescar, petrolist, spion, poet, scafandru, pedagog, laborant, psiholog, artist, preot, pastor, profesiuni in medii retrase, cu acces limitat (inchisori, spitale, azile, manastiri).