GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 9.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 9.01.2021

Aspectul zilei: MERCUR A INTRAT IN VARSATOR

Actualizeaza sistemul!

Mercur vine in Varsator an de an, dar anul acesta va avea un rol mai important, despre care va voi vorbi la momentul potrivit, cand vor avea loc marile si rarele aspecte in care va fi implicat.

Acum vorbim doar despre mutarea lui in noua zodie, pe care o va influenta pana in martie 2021, conectandu-ne la o sursa superioara de inteligenta. Imaginati-va ca Mercur e un extraterestru care vine pe pamant si ne ofera un dar, poate chiar unul supra-omenesc: clar-viziunea, spiritul vizionar, capacitatea de a vedea in viitor, deschiderea spre alte dimensiuni ale realitatii.

Mercur e un gadget super modern, un dispozitiv marca 2021, cu o multime de aplicatii moderne care – mai ales cand va forma conjunctii cu planetele din Varsator, peste cateva zile – va incepe sa trimita spre noi valuri-valuri de informatie conform vremurilor actuale.

Stiti cum e cand telefonul afiseaza mesajul: doriti sa actualizam aplicatia? Da, spuneti imediat da, pentru ca Mercur asta face: actualieaza softul. Era invechit, era din alt secol, dar cu Mercur in Varsator, noul poate invada toate palierele mintii noastre. I se vor pune bete in roate, sa nu credeti ca se va reconfigura sistemul peste noapte, dar el va spune, sus si tare si cu tupeu: gata cu conservatorismul, cu regulamentele, cu rigorile severe, cu formulele rigide, cu autoritatea severa a celor invechiti, El spune ca mmintea e libera sa cerceteze, sa exploreze, sa experimenteze, sa afle, sa evolueze.

Cine stie semnificatia lui REBOOT/RESET and RESTART, sa se pregateasca de marele RESET! Vor mai avea loc cateva in curand, deci nu s-a terminat actualizarea sistemului!


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria