GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 8.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 8.01.2021

Aspectul zilei: VENUS INTRA IN CAPRICORN

Inapoi la realitate, că începe lupta!

Dupa cum vezi in astrograma, a inceput sa se inroseasca cerul… De fapt liniile acelea rosii sunt careuri intre planete, aspecte tensionate si de conflict la care dragul de Marte ne supune pe banda rulanta si despre care tot vom vorbi de acum incolo.

Dar azi vorbim despre draga de Venus, care a plecat ultima de la petrecere, din Sagetator, si se intoarce la normalitate. Abia de acum revenim, asadar, inapoi in realitate. Gata cu distractia, cu sarbatorile, cu zilele libere, cu darurile, cu bucuriile vietii, pentru ca – dupa ce Marte a intrat si el in Taur – intra si Venus intr-o zodie de pamant ca sa ne oblige sa ne asumam responsabilitati.

Ea vine cu datoria, cu asumarea sarcinilor, cu atitudinea serioasa si matura in fata vietii. Aduce calm si pace, rabdare si toleranta si incepe sa amelioreze efectele nebuniei de planete din Capricorn de anul trecut. E pansamentul, e doctorul, e balsamul, numai bun dupa un an atat de complicat.

Pana pe 1 februarie ne bucuram langa noi de o prietena sincera si matura, calma si rabdatoare, uneori blanda, alteori severa, un bun consilier pentru oricare dintre noi sa facem ordine in viata noastra.


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria