GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 29.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 29.01.2021

Aspectul zilei:  SOARE CONJUNCT JUPITER IN VARSATOR accentuat si de LUNA PLINA

Ziua independentei!

Când Soarele si Jupiter se întâlnesc, e sărbătoarea anului! Ambele sunt planete energetice, puternice, tonice, benefice, eliberatoare! O astfel de intalnire are loc in fiecare an pe undeva, iar anul acesta se intalnesc in Varsator, ceea ce nu s-a mai intamplat de 12 ani! E ziua independentei, e ziua fericirii, e ziua cea mai norocoasa din an in care auspiciile sunt benefice pentru orice gen de victorie, de nou inceput, de schimbare de directie. Optimismul si entuziasmul stau la baza acestei zile, ca atare tot ce facem plini de energie pozitiva va iesi de minune.

Varsatorul e o zodie a viitorului, deci putem spune ca ziua de azi e cheia care deschide o poarta catre viitor. Sta in puterea noastra sa ne scriem viitorul, sa dam startul unei etape noi, sa urcam la nivelul urmator de evolutie, sa nu ne oprim din urcus, sa ne reincarcam bateriile, sa punem benzina in rezervor, sa modificam lumina vietii noastre, iesind din deruta, din stagnare, din blocaj. La cata energie de Varsator se acumuleaza acum deasupra noastra, ar fi si culmea sa ramanam mai departe in starea de amortire a ultimilor ani, unde ne-a tinut Capricornul cu forta.

Imaginati-va o astfel de zi ca momentul in care se deschide usa coliviei. Noi, niste pasari tinute in cusca atatia ani, vom sti oare sa dam buzna afara si sa ne bucuram de libertate sau ne uitam mirati la usita aceea deschisa si nu stim ce e dincolo de ea? Poate, obisnuiti cu usa aceea inchisa de atata vreme, spunem ca e firesc sa fie inchisa si continuam sa stam in colivie pentru ca asa ne-am obisnuit, pentru ca asa e firesc, pentru ca acolo ne simtim aparent in siguranta. Doar pasarile curajoase vor iesi pe usita deschisa, ca atare ganditi-va din ce categorie va numarati: cei care prefera sa ramana in colivie, pentru ca deh, acolo am trait si sunt obsnuit cu gratiile, sau cand se deschid granitele lumii ne bucuram de spatiu cu toata energia?

O astfel de zi ne spune sa avem curajul eliberarii. Sa ne extindem mintea, sa ne incercam norocul, sa ne largim orizonturile, sa trecem dincolo de granitele lumii in care am trait inainte, sa ne bucuram, realmente sa ne bucuram de ce ni se afara la orizont, sa sarbatorim viata, sa pretuim ceea ce suntem, si sa alergam plini de entuziasm si curaj catre ziua de maine.


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria