GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 28.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 28.01.2021

Aspectul zilei: LUNA PLINA + CONJUNCTIA MARTE-LILITH IN TAUR

Nimic nu e batut in cuie!

LUNA PLINA de azi are loc pe axa Varsator-Leu si aminteste cumva de prima zi a anului 2021, pentru ca pe 1 ianuarie Luna se afla tot in Leu, ca si acum. E o remintire a rezolutiilor noastre de inceput de an, o reactivare a dorintelor noastre de la trecerea dintre ani, pentru ca, in drumul spre materializare, din cand in cand noi trebuie sa reactivam motoarele, sa mai ungem componentele, sa mai alimentam cu combusttibil, sa mai trimitem din cand in cand spre Univers dorintele noastre ca un fel de memento!

Totusi, un alt aspect este cel mai complicat astazi, pentru ca Lilith si Marte se intalnesc in Taur, si o astfel de conjunctie in Taur nu a mai avut loc din iunie 1994! Lucrurile care pareau foarte bine asezate, consolidate, pot cunoaste acum un cutremur, o reasezare, semn ca nu stateau pe cel mai solid teren. Relatiile ce pareau bine inchegate se pot zgudui. Joburile ce pareau foarte bine consolidate pot scartai. Bugetele cele mai bine conturate pot cunoaste un mic soc. Afacerile cu vechime si stabilitate pot cunoaste surprize nedorite.

Cele doua elemente, ambele cu un iz agresiv si negativ, pot arunca in aer stabilitatea specifica zodiei Taurului, semn ca nimic din ceea ce pare stabil si asezat nu poate ramane asa la nesfarsit, mai ales daca temelia era pe undeva fisurata. Conjunctia aceasta – atat de rara de altfel! – poate rupe totul in acel punct nevralgic ce iese din cand in cand la iveala, cand ne este lumea mai draga.

Avertismentul unei astfel de conjunctii e sa nu ne culcam pe o ureche, sa nu ne culcam pe laurii victoriei, sa nu ne relaxam, sa nu ne lasam pacaliti ca lucrurile merg pe un teren aparent linistit si solid, sa nu credem ca daca ceva nu s-a mai schimbat demult, asa va ramane vesnic, sa nu ne lasam amagiti de apele linstite, pentru ca stiti vorba aceea: apele linisite sunt adanci! 

O astfel de conjunctie ne reaminteste ca, in unele planuri ale vietii noastre, mergem totusi pe un teren minat si, intr-un moment de relaxare si de amagire ca totul este bine, nici nu stim cand calcam pe o bomba.


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria