GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 22.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 22.01.2021

Aspectul zilei:  MARTE CAREU JUPITER

Mai bine lene decat sa regreti!

Zilele trecute, Jupiter si Uranus formau un careu. Azi se baga si Marte in seama si intra in conflict cu Jupiter, semn ca rafuiala planetara continua, ducand la manifestari de energie fara precedent. Totul se flambeaza, totul o ia razna, totul e la coite maxime. Exagerarile, conflictele, disputele, orgoliile, atitudinile egoiste, gelozia, posesivitatea, ce mai, cam tot ce trebuie sa nu se ma inteleaga om cu om.

Multi considera ca doar ei au dreptate si o trag pe a lor pana in panzele albe. Altii incearca sa isi impuna doar propria vointa. Unii sunt de neclintiti in principiile lor invechite sau ferme. Altii nu vor sa schimbe nimic.

Poate ar fi mai bine sa preluam ceva de la comoditatea Taurului si optimismul Varsatorului si sa lasam furtuna sa treaca pe langa noi fara sa insistam sa ne impunem cu orice pret. Orice tendinta de a o face pe grozavii ne poate pune tot pe noi in situatii neplacute, ca atare ce-ar fi sa luam o pauza? Ce-ar fi sa ne fie un pic lene sa deschidem gura, un pic lene sa gandim, un pic lene sa ne rotaim unii la altii. Uneori lenea (a se citi de fapt non-actiunea) e de preferat, exact ca acum, cand e mult mai bine sa NU facem nimic, decat sa facem ceva, dar prost!


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria