GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 21.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 21.01.2021

Aspectul zilei:  TRIPLA CONJUNCTIE LUNA+MARTE+URANUS IN TAUR

I like to move it, move it!

Destul ca Marte si Uranus, cele doua bombe, se zgandaresc una pe alta de cateva zile, mai vine si Luna intre ele ca un fel de declansator. Sau poate va incerca sa gaseasca o cale de comunicare mai pasnica intre ele? Vom vedea!

Oricum, momentul are o conotatie intensa, tonica, de energie maxima, care poate fi valorificata in chestiuni financiare, in activitsti productive, mai exact in munca, deci, ca sa luam partea frumoasa a acestei triple conjunctii, ar fi bine sa ne apucam cu totii serios de treaba si sa nu ne lasam pana nu ducem munca inceputa la bun sfarsit.

E un moment excelent pentru a incepe o activitate noua unde avem nevoie de energie fizica, de curajul de a porni, de curajul de a schimba ceva, de curajul de a rupe niste tipare sau obiceiuri ce ne tineau blocati in zona de confort sau de comoditate. Surprizele pot aparea la tot pasul, dar si tensiunea poate fi maxima, deci aveti grija cum si spre ce canalizati fantastica energie a Taurului. O activitate fizica intensa, mare consumatoare de energie in exces, ar fi cea mai buna solutie: sport sau munca! Sau… altceva!


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria