GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 20.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 20.01.2021

Aspectul zilei:  LUNA SEXTIL MERCUR

Suntem inca sub influenta conjunctiei dintre Marte si Uranus, si a careului acestora cu Jupiter, deci nu lasati garda jos, pentru ca energia agresiva planeaza inca in aer.

Dar azi avem parte de un boost de energie mentala si emotionala de la sextilul dintre Luna din Berbec si Mercur din Varsator. E exact acel declic de care vorbeam de atata vreme, ideea initiala, scanteia care ne da curajul sa incepem, sa ne aezam la linia de start, sa facem primul pas catre ceva nou.

Luna in Berbec indeamna la noi inceputuri iar Mercur in Varsator ne arata directia, departe-departe, spre viitor, deci, in ciuda multiplelor piedici ale perioadei, iata, mai avem din cand in cand cate o pala de vant prielnic, ce ne aminteste ca suntem totusi intr-un proes de schimbare si nu trebuie sa stam pe loc, doborati ba de Jupiter, ba de Saturn, ba de Uranus, care inca nu s-au pus foarte de acord incotro sa duca schimbarea. Sub influenta acestui sextil frumos, suntem mai increzatori in ceea ce urmeaza si ne canalizam vointa spre ce va urma!


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria