GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 19.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 19.01.2021

Aspectul zilei: SOARELE INTRA IN VARSATOR + MARTE CONJUNCT URANUS

Stai ca trag!

Dupa careul exploziv de ieri, iata ca mai vine si Marte sa puna capac energiei fantastice de zilele acestea, deci suntem inca pe un butoi cu pulbere.

Marte si Uranus sunt doi explozivi, doi nervosi, doi soldati pusi pe schimbari majore, dar care au instrumente diferite, desi ot despre lupta vorbesc amandoi. Care se va impune? Care este mai tare? Ca si asa e si Jupiter implicat si care le irita pe amandoua, ca atare Jupiter ar putea fi dar detonatorul acelui butoi cu pulbere.

Poate fi totusi un moment ideal pentru un nou inceput, pentru ca se alatura si Soarele ciorchinelui de planete din Varsator, ca atare, in ciuda tensiunii martian-uraniana, este un moment bun pentru a da startul unei actiuni in care ni se cere curaj, originalitate, o modificare totala de atitudine, o eliberare de salbloane si tipare invechite, de ceva ce ne tinea pe loc. Uneori e nevoie de o astfel de rafala de vant care sa ne scoata din zona aceea de pasivitate si neschimbare, si chiar daca socul poate fi mare, trebuie sa acceptam provocarea.

Tinand cont de doza imensa de agresivitate a acestor zile, nu s-ar traduce decat asa: STAI CA TRAG! Stati pe loc, nu actionati, nu rabufniti, nu va enervati, nu aprindeti chibritul, nu puneti gaz pe foc, pentru ca s-ar putea sa ne ardem!


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria