GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 14.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 14.01.2021

Aspectul zilei: URANUS IN MERS DIRECT

Uranus este retrograd din august  2020 si multe hopuri si surprize neplacute ne-a adus tuturor in cale. Dar de azi gata, s-a terminat si pana in august 2021 ne lasa in pace sa mai prindem si noi putin de avant si de curaj in planurile noastre.

Mai mult, de azi si pana pe 30 ianuarie, nu mai exista nicio planeta retrograda pe cer, in sfarsit, dupa atatea amar de vreme cand mereu am avut bete in roate ba de la Marte retrograd, ba de la toate planetele lente deodata. Fara Uranus retrograd, suntem mult mai deschisi spre acele schimbari spre care planetele din Varsator ne indeamna. Fiind retrograd tocmai guvernatorul Varsatorului, Uranus, rezervele noastre au fost absolut firesti in fata noului, dar de acum Uranus in Taur incepe sa investeasca resurse in ceea ce avem de schimbat, de innoit, de eliberat in vietile noastre. E vremea deblocarii acelor planuri care pareau impotmolite de luni de zile, pentru ca de acum avem instrumente concrete laolalta cu o mai mare doza de incredere si optimism.


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria