GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 12.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 12.01.2021

Aspectul zilei: MARTE CAREU SATURN

Schimbare cu piedici

Nici nu s-a mutat bine Marte in Taur ca deja incepe sa bage strambe… Sau el o fi in corzi? Probabil e reciproca influenta, pentru ca actiunile lui Marte, chiar daca incearca sa le faca prudent, fara graba, sunt tinute pe loc de Saturn, care ii pune numai reguli si restrictii. Ca atare tot ce incercam sa facem zilele acestea se loveste de un zid de regulamente, limitari si piedici, care devin frustrante pentru acele actiuni in care vrem solutii sau roade rapide. Dam prea putin randament, sunt prea mici rezultatele, ca si cum am pedala in gol, dar totusi ne vedem de treaba cu rabdare si perseverenta, nu ne lasam!

Banii se fac greu, lucrurile evolueaza lent, lupta cu rigiditatea sau incapatanarea unora e mare, deci sa nu ne mire ca apar azi conflicte intre generatii (generatia secolului XX versus generatia secolului XXI), desi Saturn, dragul de el, incearca sa inteleaga energia noului secol inca de la intalnirea cu Jupiter din decembrie 2020, activata si de conjunctia cu Mercur de zilele trecute.

Ii trebuie timp lui Saturn sa accepte schimbarea, ca atare trebuie sa perseveram, sa nu ne lasam opriti de reticenta fireasca a acestui Saturn invechit, crescut dupa reguli vechi, si care in anii anteriori s-a manifestat plenar, fiind in zodia in care se simtea el cel mai bine (in Capricorn). Pana va prelua ceva din lumina noua a Varsatorului, in care abia s-a mutat, Saturn are nevoie de Jupiter, de energia debordanta a acestui bun prieten, care ii este alaturi la acest inceput de an, deci… rabdare. Marte il mai inghionteste uneori, ca acum, o va face si Uranus luna viitoare, si pana la urma, aspectele care vor urma, il vor ajuta pe Saturn sa accepte noutatea. Si noi odata cu el!


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria