GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 11.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 11.01.2021

Aspectul zilei: MERCUR CONJUNCT JUPITER IN VARSATOR

La inceput a fost cuvantul!

Intalnirile dintre Mercur si Jupiter sunt foarte rare, cea mai recenta a avut loc in ianuarie 2009. Ce-i drept, e o conjunctie dubla, deci cu atat mai puternica si unica intr-o viata de om, pentru ca inca se pastreaza conjunctia lui Mercur de ieri, cea cu bunicutul Saturn, iar Mercur se aseaza acum undeva la miloc intre cele doua planete, ca un fel de negociator, de arbitru, de avocat intre doua timpuri total diferite.

Va amintiti intalnirea dintre Jupiter si Saturnd e pe 21 decembrie, de la solstitiu? Cele doua stateau cuminti si asteptau musafirii in vizita, in noua lor casa, si iata, primul musafir care vine e Mercur, și au numai bunatati de pus oe masa. Este prima planeta care vine sa primeasca efectele acelei intalniri astrale, iar Mercur e plin de idei: el stie ce sa faca de azi incolo cu darurile de la Jupiter si Saturn.

Mercur face jonctiunea dintre vechi si nou. Dupa ce a stat de vorba ieri cu Saturn si l-a convins ca exista si alte timpuri decat cele de ”pe vremea lui…”, acum Mercur nu sta pe ganduri si apasa direct pe butonul turbo. Se gandeste: acum e momentul, nu mai trebuie sa astept, nu e vremea de pierdut, de parca i-ar fi teama sa nu se razgandeasca bunicul. Daca tot l-a ajutat sa accepte schimbarea, el deja face primul pas.

La cat de rara e intalnirea, ar trebui sa profitam cu totii de energia exploziva, in sens bun, a momentului si sa luam o decizie majora, in care avem nevoie de curaj, de entuziasm, de spirit pozitiv, acel spirit care ne cam lipsea de la o vreme, de cand cu gravitatea si sobrietatea planetelor care au trecut prin Capricorn in 2020.

Daca simteati ca nu aveti putere, concentati-va la energia debordanta a acestei zile pentru a face un  pas catre nivelul urmstor. Un cuvant spus acum are greutate! O declaratie facuta acum are puterea de a schimba viitorul. Spuneti tot ce nu aveati curaj sa spuneti, sus si tare, cu incredere si optimism, si apoi trimiteti gandul in Univers. Va genera un adevarat flux de schimbari benefice, pentru ca Mercur are forta de creatie.

Va amintiti cum incepe Geneza? La inceput a fost… cuvantul! Exact in acel punct suntem noi acum: la linia de start in care e nevoie doar de un cuvant ca sa ne (re)cream viitorul.

Daca nu acum, atunci cand? Altfel vom astepta alti 12 ani pana la urmatoarea intalnire…


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria