GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrograma zilei ⭐ 10.01.2021

Inapoi la ASTROGRAMA ZILEIÎn data de 10.01.2021

Aspectul zilei: MERCUR CONJUNCT SATURN IN VARSATOR

Bunicul si nepotul stau la sfat!


O astfel de intalnire astrala este rarisima, cea mai recenta a avut loc in februarie 1993. Acum, pana va iesi Saturn din Varsator, se va repeta an de an, deci aceasta este prima dintr-o serie de 3 conjunctii anuale dintre Mercur si Saturn in Varsator (ultima, cu Saturn in Varsator, va fi in martie 2023).

E ciudata combinatia: e ca si cum s-ar intalni bunicul (Saturn) si nepotul (Mercur) intr-o institutie ultra-moderna dintr-un zgarie nori. Cum sa se descurce bunicul cu atatea butoane si atatea beculete? Cam greu, nu?

O fi Mercur tanar si modern, dar discutia poate fi reciproc avantajoasa. Mercur primeste sfaturile intelepte si mature de la Saturn, care poate a mai depasit faza aceea cu ”pe vremea mea, baiete…”, a inteles ca sunt alte vremuri, ca nu mai poate sta atasat la secolul 20. Saturn, bunicutul invechit, descopera ca, la orice varsta, se poate adapta, se poate si el moderniza. E acel bunic care va invata de la Mercur sa se descurce online, care nu va mai sta la coada sa plateasca impozitele la ghiseu, care isi face cont pe Facebook si  nu va mai astepta sa vina acasa postasul cu pensia. Are card, face plati online, ia legatura cu lumea larga, pentru ca Mercur il va ajuta sa se upgradeze.

Ce invata Mercur de la Saturn? Foarte multe! Ca nu tot ce zboara se mananca, sau ca pentru visele tale trebuie sa inveti, sa cresti, sa ai rabdare, sa te devolti continuu, ca nimic nu se ridica peste noapte!

Asta vom simti cu totii la o astfel de intalnire: ca cei invechiti ar face bine sa accepte inovatia, actualizarea sistemului despre care vorbeam ieri, si tot ce trebuie sa facem e sa spunem un mare DA schimbarii.

Saturn ne-ar putea face sa spunem ”las ca merge si asa”, ”de ce sa schimbi daca functioneaza”, fara sa ne dam seama ca sistemul nostru lucreaza cu soft din 1900, or noi suntem in 2021! Ce-ar fi sa acceptam ca exista si alte niveluri ale vietii noastre si sa incepem sa le exploram. Sa spunem DA noului, schimbarii, invatarii, progresului.

Daca vrei sa sarbatoresti cum se cuvine marea intalnire rarisima dintre Mercur si Saturn, deschide lacatele mintii, metaforic vorbind. Afla azi ceva complet nou, ce n-ai stiut inainte! Cumpara-ti telefon nou sau calculator ultimul racnet! Inscrie-te la un webinar, urmareste pe youtube un film gen ”how to…”/”cum sa…”, intra intr-o librarie si cauta o carte despre un domeniu complet nou (astrologie, esoterism, calculatoare, telecomunicatii, fizica cuantica, misterele universului, teoria relativitatii), orice domeniu aparent ciudat  sau ultra-modern care iti poate schimba vibratia creierului.

E vremea sa descoperi si altceva decat cea ce erai, faceai, stiai… Tu esti Saturn: comod, obisnuit cu rutina si cu vechiul, cel care inca mai e tentat sa spuna ”pe vremea mea…” Mercur e noul tau TU care te trage de guler si-ti spune: ”hei, batrane, pe ce lume traiesti?


Intra si in horoscopul de azi pentru mai multe detalii despre acest aspect in introducerea filmului

Vezi si alte aspecte despre perioada actuala  * Vezi unde se afla planetele 
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria