NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul săptămânii 9-15 iulie 2018: INSPIRAȚIE SI SOLUTII CONCRETE.În săptămâna 9-15 IULIE 2018 suntem influențați de:

ASPECT UNICAT: doua mari trigoane simultan – unul de APA, altul de PAMANT


Saptamana este influentata de doua trigoane mari simultan: unul de apa, format intre SOARELE din RAC, NEPTUN din PEȘTI, JUPITER din SCORPION, si unul de PAMANT, format intre VENUS in FECIOARA, SATURN in CAPRICORN, URANUS in TAUR.

Placutul cu utilul se combina perfect saptamana aceasta. Pentru ca emotiile noastre pot sta la baza unor fapte concrete, menite sa ne faca fericiti.

Daca ar fi doar aceste 2 trigoane frumoase pe cer, toate ar merge de minune, dar mai exista si un MARTE acolo, retrograd, care tensioneaza atat elementul pamant, reprezentat de URANUS, cat si elementul apa, reprezentat de JUPITER.

Combinatia de energii data de aceasta configuratie astrala fara precedent, ne ofera si inspiratie de sus si idei salvatoare de la cei din jur… solutii practice dintre cele mai bune sau sfaturi intelepte de a face sau nu un anumit pas…  resurse pentru a ne duce visele la indeplinire sau suficiente rezerve de a nu actiona, pentru a nu face vreo greseala… prudenta la nevoie si perseverenta la greu… rabdare si incredere de a continua, dar si ambitie si curaj de a porni.

Eforturile noastre, munca noastra, investitiile noastre de timp sau de energie vor da roade, iar sentimentul de la final nu poate fi unul decat de reala satisfactie si scop implinit.

SFATUL LUI SATURN: ai rabdare si concentreaza-ti resursele in munca ta!

SFATUL LUI VENUS: fa cu placere si simt de raspundere ceea ce ai de facut!

SFATUL LUI URANUS: iesi din zona de confort!

Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria