GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul săptămânii 2-8 iulie: EMOȚII LA COTE MAXIME.În săptămâna 2-8 IULIE 2018 suntem influențați de:

Marele trigon dintre zodiile de APA: SOARE, NEPTUN, JUPITER în trigon


SOARELE din RAC in trigon cu NEPTUN din PEȘTI si cu JUPITER din SCORPION  se mentine pe parcursul a doua saptamani cu un punct de maxim saptamana viitoare, in ziua de LUNA NOUA de pe 13 iulie.

Tot ce tine de emotii, de trairi, de senzatii e acum puternic marcat, deci nu trebuie sa ne mire niciun fel de manifestare afectiva dusa la extrem: crize de plans, doruri dureroase, regrete imense, vise puternice, pasiuni colosale, frici ciudate, presentimente profunde, vise premonitorii, pentru ca psihicul uman este mult mai activat si tot ce tine de starile noastre psihice tinde spre cote de alarma, atat in bine cat si in rau.

Iubirile pot fi mai intense acum, dar si geloziile, si fricile, si dorintele, si nevoia de afectiune, pentru ca cele 3 zodii conlucreaza intre ele si ne transforma intr-o antena extrem de fina, concetata la orice stimul afectiv.

Intuitia e mult mai ascutita acum, deci putem simti de la o posta si pericolele, si presimtirile, si adevarul despre unele subiecte sau persoane, de aceea ar fi bine sa tinem cont de tot ce vine din adancurile fiintei noastre, dincolo de ratiune, de la acea voce interioara care acum este mult mai sonora.

Daca auzim, intuitiv sau instinctiv, ca ceva ne spune STOP sau START, ar trebui sa ascultam indemnul si sa facem exact asa cum primim sfatul subtil din interiorul nostru.

SFATUL LUI NEPTUN: cere ajutor de Sus!

SFATUL LUI JUPITER: pune pasiune, dar nu face exces de zel!

SFATUL SOARELUI: pune suflet, dar nu pune la inimă!

Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria