GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul săptămânii 25 iunie – 1 iulie: DESCĂTUȘAREA TRECUTULUI.În săptămâna 25 IUNIE – 1 IULIE 2018 suntem influențați de:

Opoziția SOARE (Rac) si SATURN(Capricorn)


Prima opoziție dintre Soare și Saturn din ultimii 28 de ani are loc acum, iar trecutul dă buzna în viața tururor cu o forță de impact fără rarisimă. Cum mai e și un Jupiter în cuadratură cu Marte și Venus, și un Uranus în trigon cu acelașii Saturn, ne putem aștepta ca trecutul să ne bântuie, să ne macine, să ne doară din nou, să ne oblige să ne aducem aminte lecțiile neînvățate!

Aspectul poate avea efect atât la nivel micro, individual, pentru fiecare în parte, cât și la nivel de națiune, pentru toată România. Un aspect similar a avut loc înainte și după Revoluția din 1989.

Mulți pot suferi nostalgii din vremuri demult apuse. Alții, din cine știe ce joc al întâmplării, pot retrăi emoții vechi care mai au și acum influență asupra inimii lor. Alții dau dovadă de intransigență și demonstrează, după atâția ani, că n-au putut uita, n-au putut ierta, nu s-au putut detașa de durerile de altădată. Foste iubiri, foste suferințe, vechi evenimente din trecut, foste erori nerezolvate mai au un cuvânt de spus, după atâta timp, iar reacția poate fi extremă, ca atunci când se umple paharul și spunem că nu se mai poate așa!

Amintirile care năvălesc acum în mintea și inima noastră pot avea o greutate aparte, mai profundă, marcantă, de aceea trebuie să ne înarmăm cu putere pentru a nu lăsa trecutul nici să ne copleșească, nici să ne conducă și acum, dar nici să-l ascundem din nou sub preș ca înainte.

Ni se cere curaj să vorbim, să spunem clar ce gândim și dorim, să discutăm deschis, să rupem cătușele care ne țin captivi încă în trecut, pentru că a lăsa iarăși lucrurile blocate în amintire, nu ar face decât să mărească și mai mult povara trecutului.

E vremea să deschidem colivia și să eliberăm ceea ce am ținut acolo ani de zile, unii poate chiar 30 de ani, deci hai, ieși din zona de confort a aparentei uitări, eliberează-ți emoțiile înăbușite și fă ordine și lumină în sufletul și mintea ta. Vremea eliberării de trecut a venit, nu mai lăsa anii să treacă fără a-ți cere dreptul la liniște… și uitare!

SFATUL SOARELUI:  privește lucrurile cu inima, cu sufletul, apropie-te de ceilalți și încearcă să rezolvi toate provocările cu blândețe și calm, cu toleranță față de ceilalți, încercând să înțelegi situația într-o formă sensibilă.

SFATUL LUI SATURN: Nu e blocaj ceea ce simți, ci e doar o nevoie mult mai mare de ancorare în realitate, de control al fricilor și de eliberare a emoțiilor negative. Încearcă să combini emoția cu rațiunea, pentru că din această aparentă confruntare ar putea ieși cea mai bună soluție. Nimic nu se poate rezolva doar prin discernământ logic, fără o notă de emoție, deci ceea ce trăiești acum necesită din ambele câte ceva.

Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria