GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul săptămânii 18-23 iunie: bărbatii vin de pe Marte, femeile vin de pe VenusÎn săptămâna 18-24 IUNIE 2018 suntem influențați de:

Opoziția VENUS (Leu) si MARTE (Varsator)

EA si EL sunt la fel… Oare? Nicidecum, fiecare e croit altfel, are alt mod de a se privi iubirea, relatia, modul de implicare, si acelasi lucru il vom resimti cu totii sub influenta acestui conflict intre Venus si Marte. Razboiul sexelor incepe, ajunge la paroxism, alimentat de Jupiter care, in loc sa negocieze, mai mult toarna gaz pe foc cu injurii, acuze, vorbe dure, critici, atacuri, razbunari… Nici el, nici ea nu se lasa mai prejos, fiecare are impresia ca detine adevarul absolut si o tine pe a lui. Femeile au si ele pozitia lor, orgoliile lor, rabdarea lor, si vor spune sus si tare ce nu le place la partener, cerand de la barbati (si) mai mult. Barbatii ar prefera sa dispara pentru o saptamana din fata femeilor, sa fuga unde vad cu ochii, daca s-ar putea, si sa le lase sa vorbeasca mult si bine, sa dea din maini,s a dea ordine – cui? – doar ca sa nu strice si mai mult situatia.

Pentru ca cine incepe sa ridice tonul acum, s-ar putea sa genereze o furtuna de proportii greu de tinut sub control. Multe relatii pot ajunge acum in punctul cel mai sensibil: unii nu mai pot redresa nimic si prefera separarea – el vrea libertate, ea vrea putere – altii ajung la tensiuni majore.

Avand in vedere ca atmosfera e atat de tensionata (si nu a mai avut loc de mult asemenea confruntare de forte) ar fi bine ca toti sa ne mai tinem gura, sa nu lasam energiile distructive sa arunce totul in aer, sa nu punem orgoliile pe primul plan, pentru ca se poate ajunge la momente periculoase in iubire, in casnicie, in familie, in cuplu, in sex. Daca fiecare incepe sa puna in balanta supararile anterioare, si nu gaseste o forma de a le alina, valvataia creste!

SFATUL LUI VENUS:  dupa ce treci in revista etapele anterioare, vino tu cu o schimbare. Nu mai poti continua in acelasi mod, e vremea s-o iei pe alt drum, sa adopti o atitudine diferita, dar fa-o cu cap! Gestioneaza situatia cu cap!

SFATUL LUI MARTE: Nu mai alerga dupa iluzii, e vremea sa cobori cu picioarele pe pamant si sa treci la fapte, poate visezi la lucruri imposibile. Tine-te de cuvant cand promiti ceva!

Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria