NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul săptămânii 4-10 iunie 2018: trecutul ne scoate la tablaÎn săptămâna 4-10 IUNIE 2018 suntem influențați de:

Opoziția VENUS (Rac) si PLUTO + LUNA NEAGRĂ (Capricorn)

Amintirile trecutului pot da buzna peste noi într-o manieră foarte emotională, căci dorurile de odinioară, lipsa oamenilor dragi care nu mai sunt lângă noi, nostalgiile vremurilor de altădată ne pot năpădi. Si regretele pot fi mai dureroase ca oricând, pentru că avem tendinta să scoatem de la naftalină doar ceea ce n-a mers, esecurile, pierderile, nereusitele noastre, supusi unei critici sau auto-critici acerbe. Să nu ne mire că ni se pun în cârcă cine stie e ce erori comise mai demult pentru că trecutul este cumva zgândărit iar emotiile care ne încearcă pot fi majore acum.

E un aspect unicat, care poate avea efecte la nivel afectiv, psihic, poate da peste cap linistea vietii noastre personale, linistea de acasa, linistea din familie, linistea din sufletul nostru, pentru că trecutul revine in fortă sa ne arate că nu am invătat, la vremea potrivită, lectiile de demult. Acum poate ni se mai oferă o dată sansa de a repara trecutul – poate ultima – dar trebuie să demonstrăm că ne-am maturizat, ne-am asumat greseala, am reparat ce trebuia reparat, fără să tot ducem după noi un balast inutil al vremurilor de altădată.

Ni se cere acum o operatie fără anestezie prin care să ne confruntăm cu trecutul si să vedem ce trebuie schimbat, în caz că nu am făcut deja schimbările de rigoare. Combinația de planete ne cere reactii pompte, rapide, fără prea mult timp de gândire, dar totusi cu cap si cu discernamant, ca să nu continuăm să construim ceva pe o temelie subredă sau care nu-si mai are rostul.

Priveste, deci, înapoi spre trecut, cu detasare, cu luciditate, cu spirit critic, si redresează situatia de urgentă. Nu mai poti continua asa, simti si tu asta, dar nu spune nimeni ca e usoara decizia!

Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria