GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Taur? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Taur?

Cel nascut sub acest ascendent este o persoana stabila din fire, cu picioarele pe pamant, armonioasa, afectuoasa si loiala. Necesitatile sale sunt cele de baza: daca are hrana, un partener stabil si o casa cu tot ce ii trebuie, este cel mai fericit om. Personalitatea sa este aparent pasiva, indolenta chiar, dar totul pana la primul impuls.

Daca este provocat, devine rigid si incapatanat, declansand un temperament furios. Este, in cea mai mare parte a timpului, o persoana rezervata, ratand multe sanse din cauza ca le lasa sa treaca pe langa el. Este posesiv, iar convingerile sale sunt foarte fixe, incat nimeni nu i le poate schimba. Apreciaza foarte mult lucrurile bune in viata si nu isi refuza niciodata nimic.

Ii place traiul simplu, facil, fara probleme, cu toate necesitatile asigurate, bucurandu-se de dragoste si armonie. Este o persoana cu multa diplomatie si politete, amabila si placuta, pe care o simpatizeaza toata lumea. Se lasa furat de tentatii, placerile vietii fiind pe primul plan.