GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Scorpion? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Scorpion?

Cel nascut sub acest ascendent are o personalitate magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Este o persoana puternica din fire, care nu se lasa usor infranta, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Oamenii, desi atrasi de personalitatea lui, cu greu reusesc sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste cu adevarat.

Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul lui se da o lupta acerba. In ciuda aparentei de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la el: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Este o fire sceptica, sarcastica, aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc: totul e ori alb ori negru.

Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea. Este un caracter de temut, inclinat spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul lui de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase.

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL