GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in SĂGETĂTOR? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Săgetător?

Cel nascut sub acest ascendent este o persoana in permanenta agitatie, independenta, greu de supus. Telurile sale sunt inalte si se fixeaza asupra lor cu o atitudine filosofica. Este optimist si, oricat de dificila ar fi situatia in care se afla, este sigur ca totul se va rezolva cu bine in curand, lucru care se va intampla asa intotdeauna. Are o dispozitie joviala, vesela, cu dorinta de a gusta viata prin toate caile din plin. Defectul principal care il caracterizeaza este faptul ca asteapta uneori ca totul sa vina pe gratis in viata lui, fara sa se implice prea mult.

Nu ii place sa asculte problemele celorlalti, pentru ca nici problemele lui personale nu il intereseaza, fiind sigur ca doar ignorandu-le se vor rezolva. Totusi este un bun sfatuitor si prieten, dedicandu-se oricui ii cere sprijinul. Iubeste natura, ii plac calatoriile, nu sta prea mult in casa sau in acelasi loc. Este deschis, sincer, spunand direct si la obiect ceea ce gandeste, uneori fiind chiar lipsit de tact. Pentru a se realiza pe deplin, are o permanenta nevoie de a crea noi teluri si incercari in viata lui.

Tine mult la aparente si la parerea celorlalti, incat este foarte preocupat de imaginea sa in societate. Este corect, de o inalta tinuta morala, incat nu va reusi niciodata sa insele pe cineva. Urmeaza intotdeauna caile legale si corecte, fara a se abate de la lege. Este cea mai norocoasa persoana din intreg zodiacul!

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL