GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in RAC? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Rac?

Cel nascut sub acest ascendent are o fire timida, sensibila, emotiva, care se bazeaza exclusiv pe emotii si sentimente. Este protector fata de cei apropiati, pentru ca spiritul matern ii este foarte dezvoltat. Daca nu are de cine avea grija, nu se simte bine, de aceea isi revarsa sentimentele si protectia catre oricine se afla in preajma Dispozitiile sale psihice sunt foarte puternice, dar si foarte schimbatoare de-a lungul unei perioade scurte de timp.

Niciodata nu se stie in ce dispozitie va fi gasit: se intristeaza repede, dar nu tine mult aceasta dispozitie. Cand isi poate tine in frau emotiile, este o persoana intelegatoare pe care se poate conta oricand. Este milos si receptiv la tot ce se petrece in jur, mereu in legatura cu ceilalti. Daca nu reuseste sa-si controleze sentimentele, devine victima a propriei sale hipersensibilitati. Are tendinta de a se retrage cand se confrunta direct cu o problema.

Este vulnerabil, influentabil, cautand adapost intr-o carapace in care se ascunde singur. Aceasta carapace joaca rol de paravan, aratand lumii o cu totul alta fata decat cea reala. Incearca sa para altfel decat este, de parca amenintarile vietii nu il pot atinge.