GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Pesti? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în PEȘTI?

Cel nascut sub acest ascendent este idealist, cu o sensibilitate exagerata, un romantic si un visator, mereu in cautarea unui sfat de la cineva, deoarece ii lipseste increderea in fortele proprii. Are tendinta de a trece prin viata idealizand situatiile, oamenii, imprejurarile, dandu-le un aspect cu totul diferit decat in realitate.

Este o fire secretoasa, pentru ca este timid, retras, rezervat, ascunzand de fapt calitati deosebite pe care nu le poate scoate la iveala. Nu ii place sa atraga atentia asupra lui. din aceasta caua nu va fi apreciat la justa valoare. Este fericit numai daca se dedica altora, daca munca lui este exclusiv in beneficiul celor din jur, neglijandu-si propria persoana in totalitate.

Ii place sa fie mai mult singur, retras, cu propriile ganduri, dedicandu-se artei. Isi formuleaza teluri marete si asteapta mult de la el insusi si de la cei din jur. Pretinzand prea mult, de cele mai multe ori va suferi dezamagiri.

Nu ii place sa fie contrazis, pentru ca este convins ca are dreptate in cea mai mare parte a cazurilor. Traind intr-o astfel de lume utopica, ii va fi greu sa-si accepte greselile. Este foarte nehotarat si cu greu ia decizii. Este usor influentabil, chiar naiv uneori, de aceea poate cadea usor victima inselaciunilor. Este capabil sa se sacrifice, avand nevoie sa de protectie si afectiune

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL