GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Leu? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Leu?

Cel nascut sub acest ascendent este puternic, activ, mereu deschis pentru orice activitate si cu zambetul pe buze cand toate merg bine. Firea ii este senina si extrovertita, ceea ce ii aduce popularitate. Puterea si dorinta de a-i comanda pe ceilalti sunt doua din valorile care il ghideaza, de aceea doreste sa domine situatiile chiar daca nu este cel mai in masura pentru acest lucru.

Vrea sa para foarte sigur pe sine. Este entuziast cand lucrurile merg bine, dar la fel de descurajat cand ajunge in fata unui obstacol. Are tendinta de a face mai mult decat e cazul, devenind fie prea extravagant, fie prea generos. Este incapatanat, dar nu intr-un mod neplacut. Este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv.

Apreciaza ceea ce fac ceilalti pentru el si nu va uita niciodata sa rasplateasca favorurile care i s-au facut. Are gusturi alese, poate prea exagerate, fiind inclinat spre lux si cheltuieli prea mari doar pentru a forma o imagine buna in fata celorlalti. Chiar daca are parte de piedici si probleme, acestea nu ii vor dobori niciodata optimismul, ajutandu-l sa mearga mai departe.

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL