GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Gemeni? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Gemeni?

Cel nascut sub acest ascendent are o minte ascutita si o inteligenta sclipitoare, in permanenta activitate mentala. Nu suporta plictiseala sau statul degeaba. Ii place anturajul numeros si galagios si sa se implice mereu in tot felul de situatii, uneori pana intr-acolo, incat se baga si unde nu ii fierbe oala. Este fericit numai cand e coplesit de activitati diverse si cand acumuleaza mereu noi cunostinte si informatii. Ii place atat de mult sa stie tot, incat ii trage pe toti de limba, ii atrage in barfe si intrigi, pentru ca ii plac noutatile picante si interesante.

S-ar putea spune ca este o enciclopedie ambulanta in orice domeniu, chiar daca acest caracter vast al cunostintelor sale este doar de suprafata. Este prietenos si adaptabil in orice mediu. Uneori isi mai iese din fire si da la iveala aspecte necunoscute ale temperamentului sau. Este interlocutorul perfect, avand mereu ceva de comunicat. Orice mijloc de comunicare ii este la indemana: scrisul, telefonul, microfonul, conversatia etc. Este alunecos si greu de ancorat intr-un loc. Este o persoana isteata, surclasandu-i pe multi la capitolul inteligenta.

Gemenii fiind un semn dublu, oricine se poate astepta sa cunoasca in el o natura duala: putina minciuna, putina ipocrizie, putina inselatorie. Poate trece cu mare usurinta de la o fata a personalitatii la alta, incat e greu de spus care este el cel adevarat. La maturitate va deveni o persoana cu picioarele pe pamant, reusind sa isi exprime mai mult calitatile analitice care i-au lipsit in tinerete.