GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Fecioara? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Fecioara?

Cel nascut sub acest ascendent abordeaza viata din punct de vedere practic, cu obiectivitate si spirit analitic. Are o fire tacuta, chiar pasiva uneori, incat s-ar putea sa nu i se ofere toata increderea pe care o merita.

Stand mai mult pe margine, ii place mai mult rolul de observator, critic sau sfatuitor in locul rolului de lider. Este metodic si analitic in tot ceea ce face, sistematic in dezvoltarea ideilor pana la ducerea la bun sfarsit a proiectelor. Este foarte atent la detalii, incat nu ii scapa nimic.

Principala lui grija este clipa de fata, prezentul, din aceasta cauza pierde putin viziunea de ansamblu asupra lucrurilor, impotmolindu-se in detalii minore. Se simte bine numai intr-o lume materiala, in cea emotionala nemaigasind liniste si stabilitate.

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL