GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Capricorn? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Capricorn?

Cel nascut sub acest ascendent are un aer sobru, trist uneori, dand impresia ca este o persoana cu multa experienta de viata. Unora le pare chiar enigmatic, retras, interiorizat, permanent preocupat de o problema grava, nemultumit de ceea ce se intampla. Este precaut, econom, meticulos si punctual, un exemplu de corectitudine.

Ii place studiul aprofundat, este mereu in cautare de noi cunostinte. Ascensiunea lui sociala este lenta, dar sigura, avand multe obstacole de infruntat. Poate atinge posturi inalte, deoarece are un imens simt al datoriei si al responsabilitatii.

Stie sa-si planifice bine orice actiune, pentru ca este calculat, practic, reusind sa conduca la fel de bine si un colectiv, nu numai propria viata. Este melancolic si visator din fire, iubeste tot ceea ce este romantic si poetic, dar mai ales muzica. Nu ii plac anturajele numeroase, ci se simte mai bine in singuratate.

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL