GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Berbec? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Berbec?


Cel nascut sub acest ascendent se impune in fata lumii prin faptele sale, prim ambitia sa, prin dorinta de a fi primul si lasa impresia unui om care poate obtine orice prin forte proprii.

La prima vedere, poate sa lase impresia unui om bine facut, femeile pot avea o aparenta mai masculinizata, barbatii sunt genul macho, care se remarca prin aspectul lor fizic, ori printr-un chip deosebit, ori printr-o amsa musculara impresionanta.

Cand apare undeva, denota impulsivitate, agresivitate, spontaneitate, forta, energie, dorinta de a iesi in evidenta, ca atare, intr-un colectiv, o persoana cu ascendentul in Berbec nu va sta niciodata in planul doi, ci va fi cel care va dori sa fie primul.

E dornic de cunoastere si cercetare, chiar daca adeseori cel nascut sub acest ascendent abandoneaza firul investigatiei si lasa impresia ca se plictiseste prea repede. Mereu este in cautare de ceva nou, necunoscut, fiind un pionier si un temerar in tot ce face.

Poate fi rezistent la efort prelungit, ca atare poate munci si ore in sir, deci sefii ar fi incantati cu un asemenea anjat, dar pentru ca este sio incapatanat si indaratnic, nu e chiar un colaborator usor de tolerat.Inspira forta si incredere, curaj si energie, de aceea oricine se poate baza pe el in orice situatie, deoarece se implica total in caz de urgenta.

Pare un om inteligent, cu o memorie buna, dar cu o mai mica putere de concentrare asupra obiectivului propus, pentru ca nu poate mentine acest interes pana la sfarsit, avand obiceiul de a se implica in mai multe proiecte odata.

Este hotarat de felul lui, chiar exagerat de hotarat, alunecand spre incapatanare, cu o mare vointa, adora riscul si pericolul, libertatea si noutatea. Este pasionat si capabil de fapte marete, ca atare dintre ei se pot naste eroii!

Multi ar spune despre el ca e cam violent la nervi, coleric, gata de scandal, si poate deveni chiar victima propriilor imprudente si exagerari. Multi stiu ca ii place sa conduca in orice situatie, sa fie deschizatorul de drumuri, sa fie el capul, sa fie conducatorul – daca mai e si Leu, pe deasupra, e puterea la superlativ! – si nu suporta sa stea in umbra altcuiva pentru nimic in lume.

Activitatea fizica este de mare importanta pentru cel nascut sub ascendentul Berbec, ba chiar e o necesitate, si nu poate sta locului o clipa. Din aceasta cauza cauta mereu activitati fizice, sportive, spiritul competitiv fiindu-i foarte dezvoltat. Multa lume apreciaza sursa inepuizabila de energie a celui cu ascendentul in Berbec, dar daca se enerveaza, se poate transforma intr-o tornada!

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL