GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai ascendentul in Balanta? Afla cum te vad ceilalti!

Ai Ascendentul în Balanța?

Cel nascut sub acest ascendent are o personalitate diplomata si amabila, sociabila si prietenoasa. Are un dezvoltat simt de fair-play, incat nu va rani niciodata pe nimeni, ci va incerca sa impace pe toata lumea. Poate vedea clar ambele fatete ale unei probleme, chiar daca sunt in contradictie, si incearca sa restabileasca pacea in orice neintelegere.

Desi este un bun mediator al conflictelor, nu se simte deloc bine in imprejurari discordante, deoarece are o mare nevoie de armonie in jurul lui. Trebuie ca totul sa fie pus in ordine ca sa isi se simta confortabil. Este foarte adaptabil, incat stie sa se ajusteze permanent dupa cererile exterioare ca sa fie mereu in echilibru cu lumea.

Este atat de placut si incantator, incat nu se poate sa nemultumeasca vreodata pe cineva. Se supune regulilor deja existente, pentru ca nu ii plac schimbarile. Are tendinta de a spune ceea ce crede ca le face celorlalti placere si nu ceea ce simte cu adevarat, si aceasta numai pentru a aduce armonie si multumire in jur.

Nu stii ce ASCENDENT ai? Intreaba astrologul!

AFLA GRATUIT ASCENDENTUL