GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Varsator.

DRAGOSTE

Pe tine te preocupa mult viata in doi, de ceva vreme, iar trecerea lui Venus prin zona casniciei iti aduce aminte de lucrurile frumoase care v-au legat si care va tin impreuna. Daca mai torni si un pic de pasiune, de iubire, de caldura in tot ceea ce ai de oferit celui drag, atunci ai parte de o luna frumoasa alaturi de el. Pentru unii poate fi perioada cea mai buna pentru casatorie, sau, daca nu si-au gasit inca jumatatea, de a o gasi acum printr-un concurs de imprejurari norocoase – dar poate deloc intamplatoare. Ceva s-a miscat mai bine in plan conjugal inca de luna trecuta, s-a animat atmosfera, s-au reaprins niste sentimente acolo, inima a batut mai tare. Pastreaza acest tonus cat mai mult timp posibil, pentru ca va mai dura ceva pana cand Venus si Marte vor reveni impreuna aici si vor (re)anima viata de cuplu, asa cum a facut-o in ultima luna si in primele zile din septembrie. Dupa ce si Mercur va reveni la mersul direct – dupa perioada sa de retrogradare din ultimele zile – iubirea va deveni motiv de bucurie si de placere, pentru ca retrogradarea sa e posibil sa te fi facut sa faci un mic ocol in trecut, sa scoti de la naftalina cine stie ce regrete, suparari sau neimpliniri. Se presupune ca le-ai gasit solutia sau explicatia si acum stii mai bine ce ai de facut pentru o viata an doi mai tonica si mai fericita.

SERVICIU

Posibil ca viata profesionala sa nu fie in centrul atentiei, luna aceasta, singurul aspect care atrage atentia fiind marele trigon de foc pe care Uranus, guvernatorul tau, il face cu Saturn si Marte, la inceput de luna. Nu suna rau, daca asteptai un imbold, o usa deschisa, o scanteie de inspiratie care sa deschida un drum nou in cariera. Poate vine de la o persoana pe care o admiri, ca un fel de exemplu demn de urmat, deci stai cu ochii la cei care au reusit deja, la cei care sunt acolo unde si-au dorit, la cei cu un pas inaintea ta, pentru ca merita sa le urmezi reteta de succes. Lasa orgoliile deoparte si tine cont de sfaturile bune care vin din multe directii, poate de la partenerul de viata, poate de la un sef sau de la un coleg superior tie din anumite puncte de vedere. Ai mereu ceva nou si interesant de invatat din discutiile cu ceilalti, cu tovarasii tai de lucru, cu cei mai apropiati colegi de serviciu, deci ai curaj sa intrebi, daca nu stii incotro.

ACVARIA