NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Scorpion.

DRAGOSTE

Nici tu nu stii clar daca iubirea e motiv de bucurie sau de ingrijiorare, pentru ca – desi nu e genul tau sa te temi de ceva – ai uneori senzatia ca se pregateste ceva. Ai niste vise, niste sperante legate de viata in doi, dar uneori ti-e frica sa nu fie doar iluzii, minciuni, senzatii false. Daca tot te temi atat de mult, fa o analiza la rece a emotiilor tale, cu argumente logice si dovezi clare, trece tot prin prisma ratiunii, nu lasa doar inima sa vorbeasca, pentru ca doar asa ai putea alunga o serie de nelamuriri. Eventual, discuta serios cu partenerul, ca sa descoperi ce sta la baza incertitudinilor care te framanta. Ai sezyatia ca ti se ascunde ceva? Ai impresia ca te minte sau te tradeaza? Ai ceva pe suflet, dar ti-e frica sa spui? Vrei raspunsuri la vechi semne de intrebare? Profita de aura rationala a acestei luni pentru a face ordine si in minte si in suflet, deopotriva. Fugi de iluzie, de visare, de povesti prea frumoase ca sa fie adevarate, trezeste-te un pic din basm, pentru ca simti si tu ca ceva nu e chiar asa cum se vede. Intalnirea lui Marte si a lui Venus in Fecioara e un semn bun pentru relatiile incalcite, incerte, marcate de temeri si suspiciuni, pentru a face ordine si lumina. Uneori, realitatea e acolo, dar nu vrei s-o vezi, dar luna aceasta, vrei – nu vrei, se arata spre binele tau si al celui pe care-l iubesti. Ba chiar s-ar putea sa te indoiesti pana si de asta: oare chiar (mai) iubesti?

SERVICIU

Daca e ceva sa tureze la capacitate maxima luna aceasta, pare sa fie vorba de cariera! Deja de ceva vreme e unul din planurile cele mai activate, pentru ca simti ca e vremea sa lupti mai mult pentru sansa ta de afirmare, de ascensiune, pentru mai mult si mai bine. E grozav ca nu te indoiesti de valoarea ta, e bine ca-ti cunosti meritele si sa lupti pentru ca si altii sa le recunoaca, iar tot ce ai facut in ultimele luni a consolidat renumele si pozitia ta profesionala. Poate chiar primele zile ale lunii te ajuta sa pornesti un drum nou in cariera, impulsionat de o idee noua, de un scop maret, de o dorinta arzatoare, sau poate chiar propulsat mult mai repede inainte de un vant prielnic neasteptat. Elementul surpriza poate avea un rol in succesele profesionale ale acestei luni – asta daca nu s-a intamplat deja la finalul lunii august ceva interesant! – deci fa un pas inainte cu mai mult curtaj si cu entuziasm, pentru ca poate fi o rarisima sansa pentru tine. Cp mai apar si critici, si incertitudini – inclusiv din propria ta minte – si adervsari care-ti taie eialnul, e adevirat, dar merita sa pui in joc toate atuurile tale intelectuale pentru a spune clar si raspicat ce stii, ce poti, ce bagaj de cunostinse duci cu tine, ce palmares ai, cat ai muncit, ce experienta ai. Si ai!

ACVARIA