GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

Marte, Saturn si Uranus formeaza, in primele zile ale lunii, un trigon de foc de zile mari. Mai rar aceasta combinatie astrala, si pe tine te vizeaza direct, pe toate planurile. Primul dintre ele e iubirea, si aici poti simti un suflu nou, un aer proaspat. Parca se schimba ceva, parca lucrurile evolueaza mai repede intr-o directie promitatoare, care te entuziasmeaza, dar totusi nu te lasi coplesit de aceasta valvataie. Saturn te trage la timp de maneca pentru a nu te aprinde ca o torta, pentru a nu investi totul intr-o pasiune, deci ai mare noroc de acest profesor care-ti disciplineaza viata de vreo 2 ani incoace! Poate uneori o face ceva mai sever, alteori ai numai de castigat de la acest prieten din umbra, care, desi nu e intotdeauna de acord cu tine, nu te lasa sa pierzi directia, vaslind spre tarmuri imposibil de atins. El e realist, si acelasi realism l-ai putea varsa acum si in iubire, chiar daca Uranus – pe de alta parte – te indeamna sa te arunci. Reusesti sa treci iubirea prin prisma ratiunii si asa poti lua cele mai bune decizii, poti spune lucrurilor pe nume, poti descoperi raspunsuri la intrebari care te macina, deci lasa creierul sa preia conducerea si in iubire sau in cuplu. In primele zile ale lunii simti un imbold extraordinar de a spune ce simti, de a face declaatii de iubire, de a vorbi cu persoana iubita ca sa descoperiti ce va uneste, ce principii de viata are fiecare pentru a descoperi daca ganditi la fel, daca aveti aceleasi dorinte de la viitor, daca sunteti animati de aceleasi idealuri. Daca descoperiti ca fiecare vrea altceva de la viata, e greu de crezut ca puteti vasli in acelasii ritm.

SERVICIU

La inceput de luna, te apleci foarte serios asupra sarcinilor de serviciu, o faci cu placere, cu pasiune chiar, si daca mai ai si ocazia de a-ti pune multele talente in valoare, cu atat mai fericit esti. S-ar putea sa se nasca un plan nou in mintea ta care te dinamizeaza, si se stie ca esti o fire care se entuziameaza la maximum! Esti atat de dornic sa duci la indelinire acel vis, ca nu poti sta locului. Muncesti mult, pui in joc tot ce stii, cu mari sanse de a face pasi multi si repezi inainte. Totusi, tu nu lasi nimic doar la voia pasiunii care te cuprinde, ci incerci sa faci totul controlat, atent la detalii, cu realism si simt organizatoric, fara a visa aiurea. Desi esti unul dintre cei mai visatori din tot zodiacul, de data aceasta nu mai visezi fara motiv, ci construiesti pas cu pas, lent, fara graba, ceea ce consideri important pentru imaginea, reputatia, sucesul tau profesional. Pare sa fie o luna buna, pentru ca toata munca pe care o depui, da roade, inclusiv financiare.

ACVARIA