GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Rac.

DRAGOSTE

La tine, iubirea are mai degraba o conotatie rationala, desi nu e genul tau, tu fiind un tip emotional, afectuos, iubitor, ca atarea aceasta atitudine cu iz intelectual te mira si pe tine. Daca e vorba de ratiune, atunci pui accent pe orice proces care vine de la creier, si nu de la inima: decizii, analize la rece, discutii, argumentari, explicatii, dialog, ceea ce nu strica din cand in cand, pentru a face ordine prin inima ta. Dedica-ti prima parte a lunii pentru a sta de vorba cu persoana iubita, pentru ca numai asa, prin rationamente si explicatii, se pot ivi si cele mai bune solutii pentru voi doi, in caz ca ati ajuns in vreun impas. Altfel, ratiunea te poate ajuta sa vezi lucrurile asa cum sunt, sa descoperi ce sta la baza eventualelor probleme, sa analizezi punctele sensibile, si apoi sa luati amandoi acele decizii menite sa restabileasca echilibrul in doi. Si in casnicie e nevoie de astfel de discutii cu iz ceva mai rational, pentru ca ati descoperit de curand ca ceva lipseste, ca unul din voi nu-si asuma tot ce-i revine, si deci si aici ar fi nevoie din cand in cand de o analiza la rece, ca sa vedeti incotro mergeti. Nu uita insa ca, desi creierul e cel care dicteaza acum, inima trebuie sa-l secondeze permanent, deci nu uita tonul dulce, vorbele frumoase, emotiile exprimate. Nu sunteti colegi, sunteti iubiti, deci mintea si inima pot conlucra perfect fara ca vreuna sa fie data deoparte.

SERVICIU

Muncesti cu sarg, cu responsabilitate, poate si pentru ca simti ca munca ta este apreciata, ca valoarea ti-e recunoscuta, ca nu muncesti in zadar, la urma urmei, ci pentru niste roade palpabile demne de lauda si mandrie. Posibil ca un plan pe care tocmai l-ai inceput sa-si arate deja roadele palpabile sau macar ai din ce in ce mai clar senzatia ca mergi in directia ce buna. Esti motivat de vorbe bune, de aprecieri, iar daca mai apar si dispute, uneori, reusesti sa le canalizezi intr-o directie stimulativa, ambitionandu-te si mai tare! Prima parte a lunii e excelenta pentru mari proiecte, mari initiative, noi inceputuri, etape noi, solutii la vechi probleme, decizii care nu au alt scop decit de a te propulsa spre alt nviel in cariera. E cel mai bun moment – chiar daca la origine poate nu se afla cel mai fericit eveniment – sa iei taurul de coarne si sa deschizi un nou capitol in plan profesional: alt proiect, alt job, alta functie, alta ocupatie, alta meserie, alta stare de spirit la serviciu. In fond, s-a dus vara, s-au dus concediile, acum te poti concentra eficient la ce ai de facut: examene, lucrari de depus, proiecte de prezentat, roade de cules.

ACVARIA