GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Pesti.

DRAGOSTE

Esti cam confuz in plan sentimental, la tot ce propune partenerul cu detalii, cu argumente, cu aspecte certe, tu tot te indoiesti si tot pui intrebari suplimentare. Te paste o usoara senzatie de pesimism si dorinta de fuga in relatia cu partenerul, poate pentru ca ceva iti da atatea motive de teama. Poate vrei mai multa iubire, nu doar planuri de viitor s. Poate lipseste intimitatea si caldura dintre voi. Poate ai uitat sa visezi privind realitatea in fata cu un soi de detasare. Poate e nevoie uneori de acest spirit analitic sa te aduca cu picioarele pe pamant si sa puneti amandoi tara la cale, pentru ca a trai doar in iluzie, in poveste, in lumi imaginare, nu e chiar cel mai bun lucru pentru voi. Da, se stie ca esti un visator idealist, dar iubirea cere, luna aceasta, atentie, prudenta si un spirit rational mai profund ca oricand. Parca ar fi vemea unor mari decizii, prin care trebuie sa demontrezi clar, fara putinta de tagada, ce esti tu capabil sa-ti asumi si nu doar sa promiti, ci sa te si tii de promisiune. Pot reveni acum in discutie aspecte de demult peste care inca mai planeaza un mare semn de intrebare, si poti avea starea potrivita pentru a discuta sincer si deschis pentru a alunga incertitudinea sau indoiala, readucand o binefacatpare lumina clara peste toate.

SERVICIU

Prima parte a lunii ti-e pe plac, la serviciu, muncesti cu entuziasm, cu elan, cu spor si esti multumit de rezultate. Ba chiar se pot ivi acum mult asteptatele roade ale muncii tale din ultimii ani, incat, proiecte care au durat mult, care pareau sa nu se mai termine niciodata, sa ajunga acum, repede, la finalul mult visat. Semn ca a meritat sa astepti, sa nu-ti pierzi sperante si increderea, chiar daca uneori le-ai mai perdut, ca intotdeauna munca ta este recompensata cu roade demne de lauda. Pot veni acum spre tine atat de multe semnale pozitive cum ca esti pe drumul cel bun, ca succesul e accesibil, ca munca ta este apreciata, ca valoarea ta e recunoscuta, ba chiar se pot ivi si propuneri excelente pentru viitorul tau profesional. E cam ultima sansa de a face un pas in fata, inspirat de marele trigon de foc dintre Marte, Uranus si Saturn, in pozitii cheie pentru cariera ta, de a ajunge acolo unde doresti. Asemenea configuratie astrala nu va mai avea loc prea curand – poate niciodata – ca atare ambitioneaza-te, lupta, iesi in fata, arata ce poti, ce stii, la ce esti tu cel mai bun, lasa modestia sau frica deoparte, si lauda-te chiar. Daca tu n-o faci,atunci cine?

ACVARIA