GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Gemeni.

DRAGOSTE

Nici tu nu stii sa spui daca e dragoste ceea ce simti, sau pasiune, sau o emotie greu de controlat. Pentru ca, sub imperiul opozitiei pe care Jupiter o face cu Uranus, parca totul palpita, si, cand e vorba de palpitatii, ele pot fi si bune si mai putin bune. Se pot ivi conflicte intre indragostiti sub asemenea configuratie astrala rarisima, descoperind ca nu priviti in aceeasi directie, ca nu aveti aceleasi ganduri de viitor sau aveti ceva de comentat unul la adresa planurilor celuilalt, sau exact invers, se resimte un asemenea magnetism in aer, incat te-ai putea indragosti cat ai clipi! Daca viata sentimentala e atat de aprinsa, de inflacarata, de alimentata de o energie fara precedent, nu acelasii lucru se poate spune despre casnicie, unde Saturn si Luna neagra, inca alaturi (poate unicat pentru multi!) te trag de maneca, te ajuta sa tratezi cat se poate de matur si de serios mariajul, sa stati de vorba cu calm si cu dorinta de a rezolva orice problema din cuplu. Prielnic pentru discutii benefice si marure e mai degraba inceputul de luna, cand esti cuprins de un soi de curaj de a spune lucrurilor pe nume si de a propune chiar o serie de solutii benefice amandurora. Daca reusiti sa ajungeti la o concluzie buna pentru amandoi, dupa aceea viata de familie se linisteste sau se anima ca prin farmec, depinde de ce era nevoie in casa voastra: de calm sau de un suflu nou?

SERVICIU

Muncesti cu placere la serviciu, ba chiar ai fi in stare sa-ti iei de lucru si acasa pentru ca te ocupi de unele sarcini cumva pe placul tau, pe sufletul tau, care necesita si atentie, dar si putin talent, pe ici, pe colo. Cand ai ocazia de a-ti pune in valoare calitatile intelectuale de necontestat, e normal sa lucrezi cu placere. Nu te astepta insa ca familia sa inteleaga dorinta ta de lucru, deci, daca stai peste program la serviciu sau mai iei de lucru si acasa, e normal sa apara discutii si dezamagiri de la membrii familiei, de parca s-ar simti neglijati. Oricum faci fata cu brio si ca profesionist, si ca familist, dar intotdeauna se vor gasi critici la adresa muncii tale ori de acasa ori de la serviciu. Undeva spre final de luna nu e exclus sa iei o decizie de zile mari cu privire la locul de munca sau cariera, pentru ca se naste un vis nou in mintea ta, un plan nou in perspectiva, un mare tel de atins, si depui multa energie spre implinirea lui.

ACVARIA