GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Capricorn.

DRAGOSTE

Tot ce simti, parca sta ascuns in inima ta, si, in primele zile ale lunii, nu prea lasi emotia sa iasa la iveala. Poate simti ceva secret pentru cineva, poate ai o pasiune nestiuta de nimeni si nu vrei sa lasi sa se vada, deci tot zbuciumul e inauntru, mai degraba. Totusi, spre mijlocul lunii, iti dai seama ca a sta cuminte in banca ta fara sa exprimi ce simti, nu e in avantajul tau, si iei taurul de coarne pentru a transpune in cuvinte sentimentele. Totusi, pe cat de afectuos sau sentimental ai fi, in loc de vorbe dulci si declaratii de dragoste, tu iesi la bataie cu argumente, scuze, explicatii, intrebari cu un soi de spirit analitic, nicidecum cu ceea ce iubirea ar avea nevoie. Daca tu vorbesti despre reguli, principii, legi scrise sau nescrise in iubire, despre dovezi de fidelitate sau cine mai stie ce alte valori un pic mai reci si mai logice, fii sigur ca persoana iubita nu va simti iubirea ta, asa cum e, ci mai degraba considera relatia ca pe o afacere, ca pe o tovarasie amicala. Incarca vorbele tale cu promsiuni tandre, cu dulceata in glas, fii mai pasional, mai inflacarat, chiar daca nu e genul tau. Vorbeste, spune ce simti, nu astepta doar de la celalalt sa-ti arate. Sigur in sufletul tau sunt sentimente aprinse, dar trebuie sa lei dovedesti, nu doar sa le lasi sa clocoteasca.

SERVICIU

Treburile de la serviciu iti consuma toata energia, deci nu ar fi de mirare sa neglijezi viata privata doar pentru a-ti indeplini sarcinile de serviciu. E cam ultima strigare a lui Jupiter in zona carierei, de vreme ce luna viitoare va parasi acest sector, de aceea simti ca trebuie sa tragi tare, sa faci acum ce n-ai facut poate un an de zile, sa iei decizii, sa schimbi directia, sa restabilesti echilibrul dat peste cap in ultima perioada. Va fi greu, mai ales daca ai multe pe cap si acasa, dar daca te-ai organiza mai bine, daca nu te-ai mai pierde in detalii nesemnificative care nu fac altceva decat sa-ti consume timpul si energia, ai reusi sa asezi lucrurile asa cum iti place. Surprizele de natura profesionala mai pot sa apara si luna aceasta, deci inca nu e liniste acolo, inca e vanzoleala, stres si activitate intensa (parca ai intra in panica de timp, ceea ce te irita), dar numai de tine depinde in ce directie merge agitatia aceasta. Adu-ti aminte ca detii deja cunostintele, experienta, informatiile si detaliile necesare reusitei tale profesionale si trebuie doar sa-ti pastrezi calmul inaintea fiecarei provocari.

ACVARIA