GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Ultimele zile ale lui Jupiter in zodia ta – va pleca la inceput de octomrbie – pot fi si printre cele mai tensionate, din cauza opozitiei pe care o face cu Uranus din zodia diametral opusa, ceea ce poate afecta mai mult ca oricand viata de cuplu. Neintelegerile pot fi la ordinea zilei, si cum tu esti un mare iubitor de armonie, de buna intelegere, de cooperare si echilibru, aceasta atmosfera nu-ti este deloc pe plac. Decat daca chiar era nevoie de unele decizii curajoase pentru a repara ceva intre voi. Daca asteptai un imbold, un sut, un impuls sa faci o schimbare de care erai deja constient ca trebuia facuta, i-ai putea da curs acum, cand esti atat de stimulat sa iei decizii, de care, de obicei, ti-e un pic teama. Poate reusesti sa stai de vorba mai deschis cu partenerul, sa va expuneti amandoi punctul de vedere sincer si just, fara ascunzisuri, fara glume, fara fuga de raspundere, deci sa descoperiti ce trebuie facut pentru ca armonia sa revina in cuplul vostru. Discutiile mature sunt favorizate, indiferent de subiectul care va aduce la masa tratativelor, ca e vorba de proiecye comune acasa sau de planuri individuale care necesita o consultare in doi. Incearca sa nu iei deciziile de unul singur – tu oricum simti nevoia sa te consulti mereu cu cineva care sa te asculte, sa te completeze, sa te sfatuiasca – ca atare din astfel de discutii ca de la egal la egal, calme si pasnice, se pot naste acum directii noi, de care amandoi aveati nevoie. Discuta sincer, dar nu scoate de la naftalina cine stie ce nimicuri care nu-si mai au rostul. Invata sa taci, sa ierti, sa tolerezi, sa treci cu vederea, sa nu cauti nod in papura, sa vezi partea frumoasa a relatiei, deci jumatatea plina a paharului.

SERVICIU

Te cam paste paranoia la serviciu… Ai mereu senzatia ca lumea te judeca, te critica, te urmareste, te sapa pe la spate, si cam exagerezi cu fricile. Da, poate nu mai este aceeasi armonie la locul de munca, cei cu care inainte aveai relatii de colaborare pasnice si fructuoase, acum parca scot coltii, dar nu te lasa influentat de eventualele emotii si griji care te framanta. E posibil sa ti se para doar, nimeni nu are nimic cu tine, deci canalizeaza-ti energia spre lucruri constructive, nu spre barfe, lupte de culise, temeri care nu-si au rostul. Da, poate ai si rivali, ai adversari – ascunsi sau pe fata – ei, si ce? Poti profita de adversitatea lor pentru a lupta si mai mult pentru pozitia ta, pentru ideile tale. Daca incepi si tu sa te indoiesti de tine, poti fi invins. Ai o usoara senzatie de oboseala, de neincredere, stima de sine e scazuta, nu esti in apele tale (doar primele zile ale lunii par sa fie mai optimiste si mai tonice), dar tocmai pentru ca simti ceva adversitate in aer, lupta cu si mai multa ambitie pentru tine insuti. La final de luna, incepe si zodia ta, deci ai motive sa-ti aduni fortele si sa lupti cu amalgamul acesta de frici, emotii si ganduri care nu-ti da pace si nici nu te lasa sa dormi.

ACVARIA