GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Varsator.

DRAGOSTE

Esti cam iritat la inceput de luna, sunt multe momentele cand descoperi ca ai cu totul alte principii sau alta viziune asupra lucrurilor decat restul lumii, inclusiv decat partenerul tau, deci sa nu te mire ca se isca dispute din orice. Ar fi bine sa lasi loc de dialog, sa discuti pasnic, sa asculti – da, sa asculti! – si parerea celuilalt, pentru ca s-ar putea ca fiecare sa aiba dreptate si sa gasiti o cale de mijloc numai buna pentru a restabili armonia. Fii corect in tot ce argumentezi, spune clar si limpede la ce te gandesti, dar da-i voie si partenerului sa-si exprime parerea, pentru ca lucrurile cele mai bune in cuplu apar din ascultare, din compararea ideilor tale cu ale celuilalt, ba chiar si din completare reciproca. El poate veni cu ceea ce nu ai tu, si asa se restabileste echilibrul in cuplu. Nu cauta la el ceea ce oricum ai tu, ci poti aprecia la fel de bine ceea ce-ti lispeste, dar are el cu prisosinta. Daca discutati serios, matur si mai ales cu entuziasm despre viitor, despre ce viseaza fiecare din voi de la viata in doi, ati putea ajunge la niste concluzii de toata frumusetea, deci da, poate fi momentul unor planuri marete direct legate de voi, lucruri care erau cumva menite sa se intample odata si-odata, dar nu le mai venea randul. Se pare ca acum e vremea lor, deci ai grija ce decizii iei, dupa principiul: cum iti asterni – asa vei dormi.

SERVICIU

Ei, Jupiter bate tare la usa ta luna aceasta, la usa pe care scrie: cariera. De cand astepti tu acest moment, pentru ca avandu-l aici pe marele benefic Jupiter, se presupune ca incepe o etapa de un an din viata ta in care toate ar trebui sa mearga ca pe roarte. Tot felul de lucruri se schimba in bine sau se dau peste cap, deci sa nu te mire ca incepe un proces masiv de trasnformari profesionale. Orice surpriza este posibila, urci, cobori, schimbi macazul, depinde si tu cat curaj de schimbare ai. Cu Jupiter in cea mai inalta pozitie a cerului se poate vorbi de o perioada de apogeu, dar apogeul nu inseamna neaparat fericire deplina. Vine cu provocari, cu teste, cu greutati, cu evenimente extreme, dar care te obliga sa ai curajul marilor schimbari. Oricum tu esti un iubitor de noutate si de schimbare, ca atare un astfel de eveniment astral e pe placul aventurierului din tine, dar nu va fi usor, te vei afla intr-un roller coaster care te va duce de sus – jos si invers cu viteze ametitoare, dar probabil iti si place. Totusi, schimbarile nu vin pe gratis, ci ti se cere ceva efort, de exemplu de a invata, de a acumula noi experiente, de a accepta sfaturi de la altii, de a face echipa cu cineva care te completeaza, deci nu esti singur in acest nou drum. Ai de la cine invata, cineva este alaturi sa te indrume pe acest urcus rapid, dar greul pe umerii tai ramane. Ai deci curaj sa urci pieptis, oricat de lunga ar fi panta din fata ochilor!

ACVARIA