GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. Horoscop OCTOMBRIE 2017. Taur.

DRAGOSTE

Venus si Marte vor sta o vreme mana-n mana in zona iubirii pe harta ta, ceea ce, desigur, iti convine de minune, pentru ca vor canaliza toata energia si atentia ta spre ceea ce simte si are nevoie inima ta, spre ceea ce ai tu de daruit celuilalt. E un moment ideal pentru a vorbi despre viitor, pentru a visa la ziua de maine, pentru a face planuri frumoase alaturi de cel drag, dar atentie, desi perioada sustine visele, le alimenteaza si pe cele imposibile, utopice, mult idealizate, visand chiar mai mult decat e posibil sa se materializeze. Ca atare, unii Tauri, acum, daca sunt indragostiti, ar putea sa fie atrasi de iluzii, de iubiri imposibile, de planuri intangibile, ca atare ramai ancorat in realitate si nu visa ceea ce nu poti primi si nici nu privi iubirea ca pe ceva ideal, doar in tonuri de roz. Poti cadea, mai tarziu, de la inaltimea marilor tale iluzii, pentru ca acum sunt mult alimentate visele lipsite de realism, lipsite de consietenta, prea frumoase ca sa fie adevarate… Poate iubesti pe cineva care iti promite multe si marunte si tu crezi… sau tu faci declaratii pompoase, dar dupa o vreme, vai, se dezumfla balonul… Norocul tau e ca, pe 10, Jupiter intra in Scorpion, adica in zona dedicata vietii de cuplu si va cere de la tine mai multa profunzime, ca atare, te va trage brusc inapoi la realitate si vei incepe sa tratezi mai serios viata de cuplu. Poate mult prea serios!

SERVICIU

Jupiter a dinamizat intens viata profesionala in ultimele 12 luni, dar acum, pe 10, ii spui bye-bye lui Jupiter, care lasa in urma un ciorchine intreg de plabete adunate inca gramada la poarta locului tau de munca. Jupiter a cerut mult de la tine in ultimul an, te-a ajutat sa cantaresti serios ce poti, ce stii, ce vrei, ce ai de dat, ce meriti, ca atare mai ai 10 zile din luna octombrie sa mai iei ultimele decizii cu privire la munca ta. Daca nu ai schimbat jobul in ultimele 12 luni, mai e timp luna aceasta, cand intra si Marte in Balanta, dar fara Jupiter aici, ceva se schimba, atmosfera devine alta, dar ramane de vazut daca se relaxeaza, sau se aglomereaza si mai si! Jupiter a fost si un aliat al succesului, dar si al muncii serioase, punand accent pe colaborare, pe cooperare, pe lucrul de echipa, dar, fara el acolo, se pare ca esti doar tu cu fortele proprii. Primele zile ale lunii, cu ultimele forte ale lui Jupiter in Balanta, mai ai timp – daca n-ai facut-o deja la finalul lui septembrie – sa iei decizii capitale, poate cam bruste, poate surprinzatoare, poate cam incomode, cu privire la locul de munca, deci ai curaj, asuma-ti noua directie si, daca tot ai decis, tine-te de ea cu incredere. Simteai nevoia unei schimbari: iat-o!

ACVARIA