GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP AUGUST 2017. Taur.

DRAGOSTE

Venus, planeta ta guvernatoare, se afla in Rac, luna aceasta, ceea ce te ajuta sa-ti exprimi mult mai profund sentimentele, visele, dorintele cele mai intime, incat n-ar strica sa profiti de atmosfera calda de inceput de luna ca sa vorbesti cu mult curaj intre patru ochi cu persoana iubita. E posibil sa existe ceva nediscutat intre voi, neexprimat, neexplicat, si acum ai putea avea starea necesara si auspiciile potrivite pentru a pune tara la cale in doi. Dupa ce Mercur va incepe sa retrogradeze – dupa 13 august – nu vei mai gasi la fel de usor cuvintele potrivite si s-ar putea sa incalcesti si mai mult discutiile in cuplu. Tu spui una, partenerul intelege alta, ba chiar ai putea descoperi ca sensul in care priveai tu nu e neaparat si sensul in care priveste partenerul, tocmai de aceea e nevoie sa aruncati o privire si inapoi, cu multa detasare si realism, ca sa reparati ce se poate. Sigur discutiile rationale, logice, cu cartile pe masa, pot rezolva multe animozitati si pot stinge multe indoieli si semne de intrebare care mai planeaza peste voi. Intalnirea dintre Marte si Soare din Leu, poate fi un indiciu bun pentru ca in casa ta, in familia voastra, sa apara noutati, ca unul dintre voi sa vina cu initiative interesante, menite sa aduca un aer proaspat si tonic in cuplu. Barbatul e cel care ar putea s-o faca, pentru ca femeia e mai must impovarata de ganduri si griji.

SERVICIU

Desi Jupiter in zona serviciului ar trebui sa fie un bun aliat, de data aceasta ai impresia ca nu te mai intelegi cu nimeni. Ai in preajma persoane cu idei atat de rigide si limitative, de invechite poate, sau poate chiar tu esti cel incapatanat si nu vrei eloc sa auzi si alte opinii, incat disputele profesionale sunt gata-gata sa rabufneasca de la nimic. Mai degraba scoti la iveala marea ta creativitate, talentele cu care esti, sigur, inzestrat, arata ce te face unic si special, si nicidecum proverbiala ta incapatanare, pentru ca de la a o tine pe a ta cu orice pret pana la un conflict de proportii nu e mult. Si tu exagerezi, si ceilalti la fel, deci… cine castiga? Profita de prima parte a lunii pentru a repara situatii tensionate mai vechi, pentru ca ai mai mult curaj sa privesti spre trecut, peste umar, si chiar sa recunosti unde nu ai facut totul ca la carte. Finalul de luna ar putea veni cu o decizie de zile mari, care iti poate relansa cariera, ba poate chiar te trimite pe o directie pe care o doreai de mult, dar tot nu se ivea ocazia sau imboldul de a face pasul cel mare. Acum s-ar putea sa vina si imboldul, si ocazia, totul e sa ai curajul sa spui da.

ACVARIA